Aktualno
StoryEditor

VIDEO: Mamić - Najkasnije sutra platit ćemo dug i odblokirati GNK Dinamo Zagreb

13. Rujan 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=UbfLyGC4wPA

- Jučer sam nakon dva dana mrcvarenja došao u klub i zatekao grobnu atmosferu. Dinamo je u blokadi zbog duga prema Draženu Ladiću. Nisam bio u klubu kad su nastali ti dugovi, kad su nastali dugovi od više stotina milijuna kuna, rekao je Zdravko Mamić u srijedu na početku izvanredne konferencije za medije koja je održana na Maksimiru.

>>> Zdravko Mamić propucan u hercegovačkom zaseoku

Zdravko Mamić na ovom je okupljanju sazvanom kako bi obavijestio javnost o blokadi GNK Dinamo Zagreb istaknuo da klub nikada nije zakasnio ‘ni s jednom lipom pri uplatama u državni proračun‘. Dug zbog kojeg je poznati zagrebački nogometni klub blokiran iznosi oko milijun eura, a prema Mamićevim najavama bit će otplaćen vrlo skoro.

https://www.youtube.com/watch?v=Vw0l3Cp2Q8A

- Već dugo idemo prema kulminaciji uništenja hrvatskog nogometa, a prvenstveno reprezentacije i Dinama. Ladiću čestitam na upornosti, nemam ništa protiv njegovog poteza, on je dobio što mu je sud dodijelio. Mi ćemo to tijekom dana ili najkasnije sutra to platiti i klub će se odblokirati, rekao je Mamić koji je u svom opširnom obraćanju novinarima kazao i kako Dinamu ‘otimaju novac s računa i blokiraju klub iz perioda dok on nije bio ovdje‘. Rekao je i kako je on spasio Dinamo kada je i ‘Bog dignuo ruke od njega‘.

 

10. svibanj 2024 11:06