Aktualno
StoryEditor

VIDEO: Mrak-Taritaš predstavila program ‘Restrukturiranje Zagrebačkog Holdinga‘

03. Ožujak 2017.

Kandidatkinja za gradonačelnicu, Anka Mrak-Taritaš i Josip Budimir, bivši ekonomski strateg HSLS-a, a sada član tima Mrak-Taritaš, predstavili su program pod nazivom ‘Restrukturiranje Zagrebačkog Holdinga‘.

U programu predlaže da Holding bude vladajuće društvo koje će upravljati tvrtkama kćerima tako da se okupe oko djelatnosti kojima se bave, odnosno da za svaku djelatnost bude jedno trgovačko društvo, jedna tvrtka kćer koja bi imala svoju poslovnu samostalnost i sposobnost da optimalno funkcionira.

Nakon predstavljanja programa, Mrak-Taritaš je u izjavi za medije prokomentirala pregovore s SDP-om i ponudu Milana Bandića za posao u Holdingu bratu ministra Gorana Marića.

- Ako dođe do podrške SDP-a naravno da će nas ona veseliti, ako bude nešto drugi mi idemo svojim putem dalje kao što ste imali prilike sada vidjeti. – komentirala je pregovore Mrak-Taritaš, te objasnila kako je oformljen pregovarački tim koji će javno objaviti rezultate dogovora, a vremena ima do početka kampanje.

>>>Plenković: Slučaj brata ministra Marića je završen

Ponudu Milana Bandića Svetimiru Mariću komentirala je riječima da je to način na koji gradonačelnik radi što smo imali prilike vidjeti, te kako se tu nema više što komentirati.

https://www.youtube.com/watch?v=9RQgmQLKrUY

26. travanj 2024 03:04