Aktualno
StoryEditor

VIDEO: Pit Bull proplakao nakon što ga je obitelj zauvijek napustila

30. Srpanj 2017.

Alergija ili emocije? Mnogo je članaka napisano o psima koji plaču. Veterinari kažu, to je upala očiju, vlasnici i ljubitelji pasa uvjereni su - i psi plaču iz istih razloga kao i ljudi.

Pit Bull imena Blue proplakao je kada ga je obitelj ostavila u skloništu za životinje. Volonteri koji rade u skloništu pokušali su nesretnog Blua utješiti kolačićem za pse, ali pas je odbio poslasticu. Napušteno stvorenje samo je mirno sjedilo iza rešetaka i plakalo.

https://www.facebook.com/savingcarsonshelterdogs/videos/726625000843470/

Dosadašnji vlasnici Blua su ostavili u kalifornijskom skloništu za pse "Carson Shelter", zbog preseljenja na novu adresu. Sklonište za pse Carson eutanazira pse koje ne mogu udomiti. Volonteri su nesretnom psu odlučili pomoći tako što su objavili video uplakanog pit bulla, u nadi kako će se uskoro javiti netko tko ga želi udomiti.

Nije prošlo mnogo vremena od objave, kada se u skloništu pojavila  Jennifer McKay.

- Izgledao je jako potišteno. Svi drugi psi uspostavljali su kontakt pogledom, mahali repom kada su me ugledali. On uopće nije reagirao na mene, rekla je McKay.

>>>Psi druželjubivost nose u genima

- Svaki puta kada bi netko prošao pored njegovog kaveza reagirao je na način koji mi kazuje da taj pas traži svoje gazde. Kao da je znao da su ga zauvijek napustili, opisala je McKay svoj susret s psom kojega je ipak udomila. Blue je danas potpuno rehabilitiran pas. Nova vlasnica pobrinula se da ovaj emotivac dobije dovoljno pažnje i ljubavi. Kaže kako se jako voli maziti i obožava gledati se u ogledalo.

>>>VIDEO: Nevjerojatni bliski susret s velikom bijelom psinom

- Stalno se promatra u ogledalu, to mu je jako zanimljivo. Velika je maza, ali još uvijek ne zna kako hodati uz nogu, kada je na uzici. To je nešto na čemu radimo, rekla je nova vlasnica Blua, Jennifer McKay.

18. travanj 2024 20:56