21. svibanj 2017.

VIDEO: Saudijci očarani Ivankom Trump, Twitter se užario od komentara, a pala je i prosidba

https://www.youtube.com/watch?v=9u8lHHT2P5Q

Saudijci su u subotu na društvenim mrežama uvelike hvalili ljepotu Ivanke Trump, kćeri američkog predsjednika, a ni bračne ponude objavljene putem Twittera nisu izostale.

Odjevena u crno bijelu haljinu dugih rukava i nepokrivene glave, Ivanka je sletjela u saudijski glavni grad u subotu ujutro  u sklopu Trumpova posjeta kraljevini bogatoj naftom na prvoj postaji njegove međunarodne ture Bliskim istokom i Europom. Saudijci su je odmah komentirali na društvenim mrežama hvaleći njezinu ljepotu.

"Trebali bismo ojačati naše veze s Trumpom i zajamčiti njegovoj kćeri  mnoga ulaganja kako bi što češće dolazila u našu zemlju", napisao je korisnik Twittera Rakan al Atibi.

>>> FOTO: Trump potpisuje 110 milijardi dolara vrijedan ugovor o prodaji oružja Saudijskoj Arabiji

Drugi korisnik napisao mu je da mu je žao što se svjetloputa Ivanka mora preznojavati  pod jarkim suncem Saudijske Arabije. Temperatura u Rijadu skočila je na više od 40 stupnjeva Celzijevih u subotu.

U video snimci postavljenoj na Twitteru muškarac odjeven u tradicionalnu saudijsku odjeću predstavio se kao Badr bin Fahd i zaprosio je Ivanku no malo je pogriješio pri izgovoru njezina imena. Obraćajući se kralju Salmanu, Badr je rekao: "Molim našeg kralja, čuvara dviju svetih džamija, za ruku kćeri američkoga predsjednika Evikane".