Aktualno
StoryEditor

VIDEO: Splitski IT stručnjaci lideri u razvoju alata za efikasnije konzumiranje medicinske marihuane

28. Studeni 2017.

https://vimeo.com/204438003

Splitska IT tvrtka ‘Agilno’, koja se bavi proizvodnjom i održavanjem software riješenja, eksuzivno za Strainprint Technologies ltd., vodeću firmu u svijetu za prikupljanje i obradu podataka korisnika medicinske marihuane traži IT stručnjake za razvoj sljedeće generacije Strainprint proizvoda kao što su mobilne i web aplikacije, implementacije “machine learning” algoritama, razvoj procesa i sučelja za web analitiku.

Strainprint Technologies ltd. je medicinsko/istraživački usmjerena firma za obradu podataka korisnika medicinske marihuane sa sjedištem u Torontu. Strainprint prodaje pristup pretplati (SaaS) proizvođačima, klinikama, ambulantama (SAD), istraživačima, farmaceutskim tvrtkama, osiguravateljima i vladama putem napredne web bazirane poslovne inteligencije platforme.

medicinska marihuana

Strainprint platforma, koja se razvila u Splitu, pomaže tisućama pacijenata koji konzumiraju medicinsku marihuanu u svrhu liječenja raznih medicinskih simptoma. Aplikacija im pomaže koristiti kanabis pametnije i efektivnije, navodi se u priopćenju, dajući im uvid o tome što svaka vrsta biljke može učiniti za njihovo trenutno stanje. Aplikacija prati više od 340 odobrenih medicinskih stanja i 40 povezanih simptoma s više od 2500 laboratorijski potvrđenih vrsta kanabisa (s proširenim kanabinoidnim i terpen profilima) i 15 metoda konzumiranja kanabisa.

- Trenutno postoji na tisuće vrsta medicinske marihuane, i jos nema tehnologije koja može točno odrediti koja vrsta biljke liječi koji simptom. Upravo zbog toga, Strainprint aplikacija je jako privlacna pacijentima, čak i vladama za donošenje važnih odluka o javnoj politici. Naši algoritmi pomažu biotehničkim, farmacijskim tvrtkama i licenciranim proizvođačima donijeti bolje i kvalitetije odluke vezane za njihova poslovanja i usluge, stoji u priopćenju tvrtke.

19. travanj 2024 02:20