Aktualno
StoryEditor

Više od 2000 djece na ‘dječjem tulumu‘ u uredima Hrvatskog Telekoma

15. Rujan 2018.

Više od 2000 djece zaposlenika Hrvatskog Telekoma okupilo se danas u uredima tvrtke diljem Hrvatske na Danu s mamom i tatom na poslu.

>>>Nova usluga HT-a omogućuje razgovore putem WiFi-ja

Radni petak je tako u četiri hrvatska grada Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku za zaposlenike HT-a bio nešto opušteniji jer su u Hrvatskom Telekomu pripremili zabavni program za djecu do 12 godina.

U zagrebačke urede na druženje s djecom stigla je poznata Youtube gaming zvijezda Bloodmaster, a u ‘Game zoni‘ su se klinci mogli zabavljati i s humanoidnim robotom Pepper. Komičar i radijski voditelj Luka Bulić bio je zadužen za podizanje atmosfere, a djeca su mogla isprobati i VR naočale ili Playstation i Xbox igraće konzole te drugu modernu tehnologiju. Stolni nogomet, kreativne radionice, izrada maskica za mobitele, touchscreen memory i brojni drugi sadržaji oduševili su najmlađe. Zabave nije nedostajalo ni u Rijeci, Splitu i Osijeku gdje su djeci također bile omogućene brojne kreativne radionice, facepainting te stolni nogomet.

- Dan s mamom i tatom na poslu‘ postao je tradicija Hrvatskog Telekoma i zasigurno je jedan od najzabavnijih dana u godini u našoj kompaniji. I ove godine smo organizirali različite sadržaje za naše mališane kojima su se oni oduševili. Htjeli smo im pokazati kako funkcionira najmodernija tehnologija i potaknuti ih na kreativnost. Zajedno smo se izvrsno zabavili, ispričala je Marija Felkel, članica Uprave za ljudske resurse Hrvatskog Telekoma.

>>>Dobit HT-a u prvom polugodištu porasla na 447 milijuna kuna

Hrvatski Telekom ima razne programe usmjerene roditeljima. Osim ‘Dana s mamom i tatom na poslu‘ svi zaposlenici roditelji prvašića, prvog dana škole, 2. rujna, dobili su slobodan dan kako bi svojoj djeci omogućili što bezbrižniji prijelaz u novo životno razdoblje. Također, u HT-u je aktivna Zaklada PrijaTelj koja posebno pomaže roditeljima i djeci koji zbog raznih životnih izazova zapadnu u teške prilike.


Pratite nas na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

20. travanj 2024 12:25