Aktualno
StoryEditor

Više od 70 predavača dolazi ispričati svoju priču na treći LEAP Summit

13. Veljača 2018.

Treći LEAP Summit održat će se od 15. do 17. ožujka na Zagrebačkom velesajmu u Kongresnom centru na čak 5 pozornica. Okupit će više od 70 vrhunskih predavača i posjetitelje iz 30 zemalja svijeta. Sudjelovanje je ove godine besplatno - zato nemojte čekati. Prijavite se na LEAP Summit internetskoj stranici i rezervirajte svoju ulaznicu već danas. Prijave su otvorene do 1. ožujka.

- Tijekom godina održavanja konferencije uočili smo da se mnogi poduzetnici vraćaju u Hrvatsku, investiraju te sklapaju poslovna partnerstva. Također, brojni su primjeri hrvatskih poduzetnika koji su zahvaljujući LEAP Summitu počeli izvoziti svoje proizvode i usluge u ostale zemlje Europske unije. Hrvatski proizvodi i usluge su kvalitetne i vrlo često cjenovno prihvatljivije od konkurencije te bi upravo izvoz trebao biti strateški smjer rasta hrvatskog gospodarstva, istaknuo je organizacijski odbor LEAP Summita.

>>>LEAP Summit: Poduzetnici su avanturisti koji ne slijede pravila, razbijaju status quo

Kamran Elahian jedan od najpoznatijih primjera uspješnog poduzetnika na LEAP Summitu!

Kamran Elahain je jedan od najpoznatijih primjera uspješnih američkih poduzetnika. Pokrenuo je deset poduzeća od kojih su šest ostvarila tržišnu vrijednost od više od 8 milijardi dolara. Kamran je angažiran oko promocije društvene komponente poduzetništva te je suosnivač i mentor u mnogim inicijativama - od kojih se ističe Global Catalyst Partners. Njegov filantropski rad inspiracija je mnogima. Smatra kako moderne tehnologije mogu pomoći u izjednačavanju razlika između bogatih i siromašnih.

[caption id="attachment_321972" align="aligncenter" width="641"] Kamran Elahian[/caption]

Bella Funck s Hyper Islandom mijenja svijet edukacije!

Bella Funck je direktorica razvoja u jednom od svjetski poznatih instituta za učenje – Hyper Islandu. Švedski Institut oslanja se na moderne tehnologije i inovativne procese putem e-učenja, a s ciljem mijenjanja obrazovanja kakvog poznajemo danas. Inovativne škole postoje u šest gradova na različitim kontinentima.

[caption id="attachment_321973" align="aligncenter" width="640"] Bella Funck[/caption]

Alejtin Berisha donos i model finskih škola

Uspješan poduzetnik pokrenuo je mrežu poslovnih anđela na Kosovu, otvorio je privatan fakultet koji se fokusira na poduzetništvo i inovacije te je profesor inovacija i poduzetništva na nizu sveučilišta. Na LEAP Summitu predstavit će novi projekt Alejtina - inovativan koncept srednjih škola – Finnish Schools International koji će ubrzo zaživjeti u svim zemljama u regiji te će odgojiti mlade generacije poduzetnika.

[caption id="attachment_321974" align="aligncenter" width="641"] Alejtin Berisha[/caption]

Kako napraviti uspješnu crowdfunding kampanju?

Otkrit će vam Pascal Condamine Crowdfunding kao model financiranja inovativnih poduzeća te različitih projekata sve je popularniji i u Hrvatskoj – svake se godine putem platforme Indiegogo financiraju deseci kampanja pomoću kojih se osigurava rast i razvoj poduzeća ili se pokreću projekti. Pascal u Indiegogu radi kao startup evangelist. On je ključna osoba koja brojnim poduzetnicima pomaže da dođu do financiranja na spomenutoj platformi.

[caption id="attachment_321976" align="aligncenter" width="639"] Pascal Condamine[/caption]

LEAP Summit središte multidisciplinarnih tema

Fokus konferencije stavljen je na multidisciplinarne teme koje su vezane uz IT, digitalno poslovanje i digitalni marketing, poduzetništvo, inspiraciju te moderne trendove i tehnologije. Tijekom tri dana konferencije predavanja će održati brojni hrvatski i međunarodni predavači među kojima se ističu Emil Tedeschi, Kamran Elahain, Ivan Mrvoš, Lenja Faraguna, Albert Gajšak, Ivica Puljak i mnogi drugi.

[caption id="attachment_321975" align="aligncenter" width="639"] Ivica Puljak[/caption]

Poslovni networking i FLEAP out party

Uz bogat program, na konferenciji za mlade održat će se i networking u obliku predstavljanja poslodavaca i poslova koje nude te B2B poslovnog networkinga s poduzetnicima, kao i natjecanje startupova The Battle of Titans. Zadnja večer konferencije rezervirana je za internacionalni FLEAP out party i DJ-e: Vanillaz, Kosta Radman i Joe2Shine. LEAP Summit konferencija organizira se uz pokroviteljstvo Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj te je besplatna za sudjelovanje.

Više informacija o LEAP Summitu i svim ostalim predavačima možete pronaći na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kao i na službenoj internetskoj stranici.

24. travanj 2024 01:18