Aktualno
StoryEditor

Vlahović grupa postala prva tvrtka iz JI Europe s članstvom u globalnoj lobističkoj mreži Nextlaw

08. Rujan 2017.

Vlahović grupa d.o.o., prva hrvatska tvrtka specijalizirana za profesionalno lobiranje u Hrvatskoj i Europskoj uniji, postala je članicom prestižne lobističke mreže Nextlaw Global Public Affairs Network, koju je osnovala najveća odvjetnička kuća na svijetu – Dentons. Kao jedna od šesdeset tvrtki-osnivača, Vlahović grupa dobiva pristup i mogućnost raditi na projektima iz 100 država svijeta, koje će međusobno povezivati poslovne prilike.

- Članstvo u Nextlaw-u je s jedne strane za nas priznanje našeg rada i truda da se istaknemo kao profesionalna lobistička tvrtka na Jugoistoku Europe. S druge strane, za nas to znači da ukoliko će neka globalna tvrtka tražiti partnerske usluge u ovom dijelu Europe, imat će direktnu poveznicu s nama. Ovo je prilika i za hrvatske tvrtke koje imaju projekte na stranim tržištima da formiraju ozbiljne lobističke operacije, izjavio je Natko Vlahović, osnivač i direktor Vlahović grupe.

>>>Vlahović grupa otvorila ured u Bruxellesu

Članstvom u Nextlaw-u Vlahović grupa jača svoj portfelj i poziciju vodeće tvrtke za odnose s državnim institucijama u regiji. Naime, tvrtka je također članica međunarodnih mreža – Fipra i FTI Consulting. Ured i tim Vlahović grupe nudi klasični portfelj usluga poput praćenja regulatornih pitanja unutar EU institucija, organizaciju poslovnih sastanaka, strateško savjetovanje, predstavljanje projekata i inicijativa te organizaciju konferencija i poslovnog povezivanja. Tijekom zadnjih pet godina, tvrtka je savjetovala neke od vodećih svjetskih kompanija iz sektora energetike, obrane, digitalne ekonomije, financija i zaštite okoliša. Vlahović grupa registrirana je u Europskom registru transparentnosti u Bruxellesu od 27. ožujka 2012. g.

Više o Vlahović grupi: www.vlahovicgroup.com. Više o Nextlaw Global Public Affairs Network: https://www.nextlawpublicaffairs.com.

25. travanj 2024 05:56