Aktualno
StoryEditor

Vojinić: Nećemo prekidati suradnju partnera s Furnir Otokom, a ostatak proizvodnje plasirat ćemo u naše tvrtke

07. Rujan 2018.

Preuzimanjem tvrtke Furnir Otok tvrtka Pervanovo planira širenje proizvodnje Furnira, najprije za svoje dvije tvrtke u Švedskoj, a onda i za tvornicu podnih obloga Woodur u Ogulinu koja će se uskoro početi graditi.

>>>Tvrtka Pervanovo preuzima Furnir Otok

Član Uprave grupacije Pervanovo Stjepan Vojinić kaže da je cilj podići kapacitet Furnir Otoka s trenutnih 7,5 milijuna četvornih metara na 15 milijuna, a možda i na 20 milijuna uz dodatna ulaganja.

- Sve dosadašnje ugovore koje su sklopili prethodni vlasnici (Bruno Alexander Gantenbrink i Jozo Jović, nap. aut.) ispoštovat ćemo, odnosno nema govora o raskidanju tih ugovora, a sve preko toga plasirat ćemo u naše tvrtke u Švedsku. Zato nam je i potrebno povećanje kapaciteta – kaže Vojinić.

Ovo je nastavak investicija jer u Pervanovu žele zaokružiti proizvodnju parketa, lamela za troslojni parket, peleta, briketa. Za gradnju tvornice u Ogulinu imaju svu dokumentaciju i uskoro bi trebala krenuti gradnja.


Pratite nas na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

19. travanj 2024 05:42