Aktualno
StoryEditor

Vraća se ‘King of the Hill‘

08. Rujan 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=W0-IpoyEHkE

Od "The X-Files" i "24: Legacy" do "Prison Break", Fox je odlučio oživjeti voljene serije koje su se prestale prikazivati. Sljedeća serija koju imaju u planu reinkarnirati trebala bi biti "King of the Hill", prenosi Variety.

[caption id="attachment_292341" align="alignright" width="280"] Glavni protagonist serije je Hank Hill koji živi u Arlenu, Texas, i predstavlja neobično poštenog, radišnog i konzervativnog poduzetnika koji dila propan i rado kritizira neučinkovitu i rastrošnu državu.[/caption]

>>>Novi nastavak filmskog serijala o Jamesu Bondu snimat će se u Hrvatskoj

- Održali smo razgovore s Gregom (Danielsom) i Mikeom (Judgeom), rekla je Dana Walden, predsjednica i izvršna direktorica Fox Television Grupe. "S obzirom na ono što se događa u zemlji, mislim da su imali stajalište o tome kako bi ti likovi odlično odgovarali."

Walden dodaje da je Fox imao samo jedan sastanak ranije ovog ljeta s Gregom Danielsom i Mikeom Judgeom o toj ideji, ali da ju ona "želi ponovno razmotriti".

- Oboje su bili uzbuđeni zbog toga, ali oboje su jako zauzeti pa radimo na pronalaženju slobodnog vremena, kaže Walden.

>>>Cumberbatch kao aristokrat i plejboj u novoj mini seriji Melrose

"King of the Hill" izvorno se prikazivao na Foxu od 1997. do 2009. godine, a sadržavao je glumački talent Mikea Judgea, Pamele Adlon, Kathy Najimy, Brittany Murphy, Johnnya Hardwicka, Stephena Roota, Tobya Hussa, Chucka Mangionea i Toma Pettya. Serija je osvojila dva Emmyja, potrajala 259 epizoda, dosegla globalnu gledanost i nakratko slovila kao drugi najduži prikazani animirani sitcom u povijesti.

 

08. svibanj 2024 23:31