Aktualno
StoryEditor

Web trgovina može se otvoriti za nekoliko sekundi, no potrebne su i dozvole...

17. Veljača 2019.

Kako pokrenuti webshop bez velikih ulaganja? Odgovor je BizzyBeeShop, platforma zahvaljujući kojoj vlastitu web trgovinu možete otvoriti za nekoliko sekundi.

Siniša Cvjetković iz BizzyBeeShopa u petak je na Zagrebačkom velesajmu posjetiteljima konferencije eCommercea objasnio da je riječ o projektu kakvog dosad nije bilo u regiji. Preko njihove platforme, istaknuo je, pokrenuti webshop, i to na šest jezika uključujući čak i bugarski, izuzetno je jednostavno, kao i povoljno.

Cijena izrade vlastite internetske trgovine preko BizzyBeeShopa tako će vas koštati dvije tisuće kuna, uz mjesečne naknade od 200 do 600 kuna, ovisno o tome koji paket ste odabrali (starter, standard ili professional).

U ponudi su izrade webshopova kako za manje trgovine tako i za veleprodaju, a tu su i mogućnost integriranja sadržaja s Facebookom ili Instagramom, kao i kartičnog plaćanja.

U ovaj projekt, kazao je Cvjetković, uloženo je dvanaest godina iskustva koliko su članovi eCommercea, a upozorio je i kako u onih nekoliko sekundi potrebnih za otvaranje vlastitog webshopa nije uključeno nabavljanje potrebnih dozvola.

18. travanj 2024 13:25