Aktualno
StoryEditor

WinDays: Combis predstavlja relevantni portfelj, Cloud ekspertizu

26. Travanj 2017.

Vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj COMBIS predstavit će se publici ovogodišnje Microsoft WinDays konferencije kroz više predavanja te tako između ostalog prezentirati i COMBIS2Cloud portfelj te ekspertizu u području Cloud tehnologija. Microsoft WinDays 17 je najveća poslovno-tehnološka konferencija u Hrvatskoj koja se ove godine održava od 25. do 28. travnja u Poreču.

>>>Počela 17. WinDays konferencija

- Prema rezultatima istraživanja koje je COMBIS proveo prošlog mjeseca, korisnici vide Cloud tehnologije kao jedan od dominantnih trendova u 2017. godini. Na temu poslovanja u oblaku uistinu imamo što za ispričati, što ćete čuti na WinDays konferenciji, komentirao je Hrvoje Dunkić, direktor Sektora sistemske integracije COMBISa.

Iz istog razloga COMBIS je početkom godine lansirao icloud.combis.hr, Cloudweb portalnamijenjen poslovnim korisnicima. Cilj portala je educirati čitatelje obrojnim mogućnostima Clouda u modernom poslovanju, uvažavajući činjenicu da svaka kompanija ima svoje specifične poslovne i Cloud potrebe.

Cilj programa

- O Cloudu se mnogo priča, no još uvijek se ne zna dovoljno. To je tema koja otvara mnoga pitanja i dileme, primjerice koji dio poslovanja i na koji način ‘preseliti‘ u oblak te koliko je Cloud siguran, kaže Dunkić i ističe da je COMBIS poslovnim korisnicima priskočio u pomoć pri rješavanju ovih izazova te kreirao besplatni COMBIS CloudAwareness program.

Cilj Cloud Awareness programa je osigurati da tvrtke svih veličina prepoznaju i točno utvrde uz koje servise u oblaku mogu imati najviše koristi za svoje poslovanje. Osim Cloud tehnologija na ovogodišnjoj WinDays konferenciji COMBIS sudjeluje i s predavanjem o dobro poznatoj on-premise tehnologiji u novoj inačici - System Center.

03. svibanj 2024 05:12