Aktualno
StoryEditor

Youth to business: Studenti dovode 15 poslovnih stručnjaka na besplatnu konferenciju u Zagrebu

16. Veljača 2018.

“Budi proaktivan - nemoj biti nezaposlen” moto je AIESEC-ove besplatne studentske konferencije “Youth to business” koja će se održati 24. veljače na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Proaktivnošću su i doveli 15 poznatih stručnjaka koji će svoja iskustva i prakse direktno prenijeti budućim stručnjacima i poduzetnicima.

Tijekom konferencije sudionici će imati priliku slušati velik broj predavanja, sudjelovati u radionicama te prisustvovati panelu o efikasnosti obrazovnog sustava.

Predavanja otvara Tina Odinsky-Zec s temom: „Wake-up to Entrepreneurship! The Rise of the Innovation Class“ nakon kojeg će uslijediti predavanja Tanje Ninić (JCI): „Young leaders giving back“ ; i Tanje Džido (Shhhefica): „Lead Like A Woman: Disrupting The Status Quo“.

Kako svoje ideje uspješno predstaviti investitorima studenti će saznati od poduzetnika i investitora Saše Cvetojevića koji se nedavno u Tesli S vratio s 10 000 kilometara dugog rallya Budimpešta – Bamako.

Zadnji blok predavanja otvara Hermes Arriaga (ImpactHUB) s temom „Entrepreneurship is a Calling not a Job“ a nastavlja Tihana Tea Mušica (Coca.Cola HBC) koja će predstaviti projekt “Coca-Colina podrška mladima”.

>>> Coca-Cola pokreće obrazovni program za mlade

U 5 radionica, sudionici će imati priliku upoznati se s cijelim poslovnim ekosustavom. Dobit će savjete o digitalnom marketingu - Tanja Džido (Shhhefica), izradi poslovnog plana - Tina Sirotić (Erste banka), poduzetništvu u korporaciji - Ivan Novaković (INA), financijama - Gordan Horbec (Opulento), prodaji digitalnih rješenja - Petar Ćuk (Mediatoolkit), EU fondovima - Mirela Marović Omerzu (BIZkoshnica).

Za kraj će u panelu „Poslovi budućnosti, priprema li nas obrazovanje na pravi način“ sudjelovati: Vladimir Dujić (Erste banka), Tanja Prekodravac (Selectio), Ante Lučić (Alink) i Saša Vrcelj (eSport). Zaključak konferencije te smjernice za korake kako se motivirati i iskoristiti naučeno će dati Robert van der Wolk (life coach).

Kako bi se sudionici motivirali da znanja s konferencije direktno koriste u praksi, Erste Club je za studente pripremio Case study natjecanje s nagradama.

Ako ste spremni učiniti prvi korak da ideju pretvorite u nešto veće ili vas samo zanima što učiniti kad budete spremni, besplatno se pridružite konferenciji 24. veljače na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu s početkom u 9 sati.

Link za prijavu uz koju će biti moguće dobiti i certifikat: http://bit.ly/y2bapplicationportal

26. travanj 2024 21:10