08. ožujak 2018.

Zaba Future Academy: U tijeku prijave za plaćene stručne prakse za studente informatike i matematike

Zagrebačka banka pokrenula je program plaćene stručne prakse za studente informatike i matematike Zaba Future Academy, koji traje od tri do šest mjeseci, objavili su u četvrtak iz te banke.

Prijave za Zaba Future Academy se primaju od 8. do 19. ožujka, navode iz Zagrebačke banke.

Drugačija slika o bankarskom svijetu

Studenti će u sklopu tog programa imati priliku učiti i raditi s naprednim IT tehnologijama, najmodernijim razvojnim alatima i matematičkim metodama u bankarstvu. Program prakse traje od tri do šest mjeseci, ovisno o mogućnostima i obvezama studenata, koji će kroz ovaj program imati priliku okušati se i u kreiranju inovativnih rješenja kroz timski rad, a uz praktično znanje moći će sudjelovati i u edukacijama iz tehničkog, ali i drugih područja.

- Program Zaba Future Academy pokrenuli smo kako bismo studentima informatike i matematike pružili vrijedno praktično iskustvo koje će im koristiti u profesionalnom razvoju, kazala je direktorica Upravljanja ljudskim resursom Zagrebačke banke Biljana Ljuban, napominjući kako će im rad vrhunskim mentorima prikazati drugačiju sliku o bankarskom svijetu.

>>>Otvorene prijave za studentske stručne prakse Erste banke Generalna proba i IT lab

Zagrebačka banka potpisala je Ugovor o suradnji za sudjelovanje studenata u ovom programu s Fakultetom elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, Fakultetom organizacije i informatike u Varaždinu, Prirodoslovno-matematičkim fakultetom u Zagrebu, Fakultetom elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku, Fakultetom elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, Prirodoslovno matematičkim fakultetom u Splitu, Fakultetom prometnih znanosti, Tehničkim veleučilištem i Ekonomskim fakultetom u Zagrebu, Otvorenim učilištem Algebra i dr.

Zaba Future Academy pružit će studentima mogućnost usavršavanja u četiri različita odjela - ICT-u, CRM-u (upravljanje iskustvom klijenata), odjelu Poslovne strategije i ZB Investu, navodi se u priopćenju.