Aktualno
StoryEditor

Zagrebački SDP otvoren za sve osim Bandića i HDZ

26. Svibanj 2017.

Predsjedništvo zagrebačkog SDP-a jednoglasno je donijelo politički stav o pregovorima i sklapanju koalicija u vijećima gradskih četvrti i vijećima mjesnih odbora sa svima osim sa strankom Bandić Milan 365 - Strankom rada i solidarnosti i HDZ-om, priopćeno je u petak iz zagrebačkog SDP-a.

>>>Plenković nakon analize ‘bojišnice’: HDZ je uvjerljiv pobjednik prvog kruga lokalnih izbora

U priopćenju se ističe da je Predsjedništvo zagrebačkog SDP-a na sjednici održanoj u srijedu jednoglasno odlučilo da će SDP pregovarati o sklapanju koalicija u vijećima gradskih četvrti i vijećima mjesnih odbora s listama Sandre Švaljek (bez Konzervativne stranke), Zagreb je naš, Živi zid, Most i nezavisnim listama.

>>>Kalmeta: Rezultat HDZ-a u Zagrebu ‘pljuska onima koji su otišli’

"Dakle, koalicije su moguće sa svima osim sa Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti i HDZ-om", ističu u priopćenju zagrebački SDP-ovci.

Time su odbacili informaciju koju je objavio "Jutarnji list", pozivajući se na izvore iz stranke, da je predsjednik SDP-a Davor Bernardić na sastanku održanom u četvrtak predložio da se u gradskoj četvrti Novi Zagreb-zapad koalira s Bandićevom strankom "jer su kod njega ionako bivši SDP-ovci".

>>>Mrsić: ‘Honeymoon is over’ od vodstva se traže rezultati!

19. travanj 2024 07:23