Aktualno
StoryEditor

FOTO: Započeo 9. godišnji susret gradonačelnika i poduzetnika - 48 sati

22. Studeni 2017.

Neformalnim druženjem uz piće dobrodošlice u vodičanskom hotelu Olympia Sky započeo je 9. godišnji susret gradonačelnika i poduzetnika - 48 sati.

- Kada smo prvi puta organizirali Susret gradonačelnika i poduzetnika - 48 sati nismo znali koliko fenomenalan program pokrećemo. Veliko mi je zadovoljstvo što se s jednakim entuzijazmom sastajemo deveti put i vjerujemo da će nakon ovog susreta gospodarstvenika i predstavnika lokalne uprave nastati mnogi novi poslovi i projekti, kazao je glavni urednik Lidera Miodrag Šajatović.

Predsjednik Udruge gradova Željko Turk istaknuo je kako je uvjeren da će ovogodišnje druženje iznjedriti rješenja za nove izazove koji su se našli pred gradonačelnicima i poduzetnicima. Prisutne je pozdravio i Marko Ignjatović iz Libusoft Cicoma, koji je devetu godinu zaredom partner konferencije, a ove godine obilježava 25. obljetnicu poslovanja.

Susret gradonačelnika i poduzetnika odvijat će se do 24. studenog, a na njemu će se raspravljati o nizu ‘vrućih tema‘ za održivi razvoj i lokalne zajednice poput gospodarenja otpadom, razvoju gradova kroz turističku djelatnost te o financiranju i ustroju jedinica lokalne samouprave. Na susretu će sudjelovati 350 sudionika – 110 predstavnika gradova, odnosno 70 gradonačelnika, 30 načelnika i predstavnika općina te oko 150 gospodarstvenika iz 80 različitih kompanija.

19. travanj 2024 09:04