Aktualno
StoryEditor

Započeo najveći regionalni Virtualni sajam karijera i znanja: 500 slobodnih radnih mjesta!

03. Listopad 2018.

U ponoć 3. listopada na www.dankarijera.com započeo je ovogodišnji Virtualni sajam karijera i znanja - najveći regionalni online sajam poslova i edukacije. Od 3. do 10. listopada na sajmu se predstavlja čak 80 izlagača, među kojima 40 tvrtki i 3 edukativne ustanove iz Hrvatske.

Sajam tradicionalno organizira najveći portal za zapošljavanje MojPosao.net, u suradnji s partnerima iz regije, portalima Infostud i Posao.ba.

Tijekom osam dana virtualnog sajma, predstavit će se istaknute tvrtke koje su u potrazi za novim zaposlenicima te edukativne ustanove koje promiču važnost kontinuiranog učenja. Tako vas, između ostalih, na Sajmu očekuje regionalni izlagač Addiko Bank d.d. koji zaposlenike traži u sve tri zemlje te zlatni izlagači: Kaufland d.d., Transcom WorldWide i Omega Software.

Maksimalno iskoristite sve pogodnosti Virtualnog sajma

Sajam nudi brojne prednosti pa svi zainteresirani imaju priliku predstaviti se poslodavcu i popričati s njim putem chata, stoga je vrlo bitno ažurirati životopis i zamolbu.

Kako biste saznali što više o poslodavcu kod kojeg želite raditi, 5. listopada održat će se live prijenos predstavljanja tvrtki sudionica u prostorima tvrtke MojPosao koji ćete moći pratiti direktno putem YouTube kanala ‘Virtualni sajam karijera i znanja‘.

Za sve programere natjecateljskog duha tu je Virtualni hackathon - platforma putem koje će svi programeri moći pokazati svoje vještine programiranja i rješavanja zadataka. Virtualni Hackathon će trajati od 3. do 10. listopada, a proglašenje dobitnika bit će 12. listopada.

Formirat će se globalna rang lista natjecatelja koja će pokrivati sve zemlje sudionice sajma (Hrvatska, Srbija te Bosna i Hercegovina).  Pripremili smo i bogate nagrade za najbolje: GoPro kamera, dron i Kingston HyperX slušalice! Odvažite se!

Osim velike ponude poslova i novog dizajna, Virtualni sajam donosi i zanimljiv nagradni natječaj ‘Lov na blago’ gdje ćete imati priliku osvojiti iPhone 8, HP laptop i DJI Ryze Tech Tello dron.

Vaš zadatak je jednostavan: posjećujte štandove poslodavaca, budite interaktivni i istražujte. Kada se pojavi nagradno pitanje, jedino što se od vas očekuje je kreativnost.

Iskoristite sajam kao priliku da pronađete posao iz snova i predstavite se potencijalnim poslodavcima. Očekujemo vas u velikom broju od 3. do 10. listopada na www.dankrijera.com.

Generalni medijski pokrovitelji Virtualnih dana karijera i znanja su: Poslovni tjednik Lider i Glas Slavonije.

25. travanj 2024 03:58