Aktualno
StoryEditor

Zaposlenici Zabe obnovili igrališta dječjeg vrtića Trnoružica

13. Lipanj 2017.

Zaposlenici Zagrebačke banke uredili s ovoga tjedna dva igrališta dječjeg vrtića Trnoružica, u Rusanovoj i Livadićevoj ulici u Zagrebu. Ovaj društveno odgovoran rad zaposlenici Zabe odradili su u sklopu edukacijskog programa namijenjenog pripravnicima i novim zaposlenicima koji je u Banci tradicija već desetljećima.

Četrdesetak djelatnika, na radost mališana u Trnoružici, obojalo je oronule zidove i ograde te obnovilo dotrajalu boju na ljuljačkama, klupama, toboganimai ostalim spravama za igranje.

- Pomaganje zajednici dio je naše korporativne kulture u Zabi i zato naše zaposlenike u svakoj prigodi nastojimo uključiti u neku dobrotvornu aktivnost. Nakon završetka svakog ciklusa edukacija, odaberemo neku ustanovu kojoj možemo pomoći svojim radom. Kroz naše edukacije djelatnike upoznajemo s funkcioniranjem svih dijelova banke te bankarskog tržišta, no potičemo i svijest o pomaganju zajednici u kojoj naši zaposlenici rade i djeluju, poručila je Biljana Ljuban, direktorica upravljanja ljudskim resursom Zagrebačke banke.

25. travanj 2024 09:48