Aktualno
StoryEditor

Zašto je suvlasnik Vedran Ravlić otišao iz Real Beefa i ostavio tvrtku Claudeu Jambrušiću

08. Ožujak 2019.

Vedran Ravlić, donedavni suvlasnik i direktor Real Beefa, bio je primoran napustiti tu tvrtku jer je zapala u teškoće te potražiti novi posao. Kako je rekao za Lider Claude Jambrušić, danas jedini vlasnik ove tvrtke koja se bavi uzgojem junadi, odlazak Ravlića nije povezan s nikakvim sukobom između suvlasnika, upravo suprotno, njih su dvojica i dalje, naglasio je, u prijateljskim odnosima.

Ravlić je Lideru potvrdio Jambrušićeve riječi. Kaže da je morao otići zbog egzistencije dodavši da su sve radili u skladu sa zakonom, puno su uložili u projekt uzgoja junadi, ostajući pri tvrdnji kao i Jambrušić da je tvrtka došla u poteškoće zbog negativnog imidža koji su o njoj stvarali u Ministarstvu poljoprivrede.

[caption id="attachment_377661" align="aligncenter" width="671"] Claude Jambrušić na svojoj farmi[/caption]

U Ministarstvu poljoprivrede cijelo vrijeme tvrde da Jambrušić od početka nije bio cilj uzgajati nego samo dobiti poticaje, dok Jambrušić to opovrgava i tvrdi da dokazi o svemu postoje u Jedinstvenom registru domaćih životinja. Jambrušić, koji je i prijavio Ministarstvo poljoprivrede Europskoj komisiji da je Pravilnik o dodjeli poticaja za pašnjake izrađen mimo pravilo EU, što je EK i potvrdila, poručio je da neće stati sve dok im se (uključujući i Ravlića) ne nadoknadi izgubljeni novac kojeg su uložili u projekt.

25. travanj 2024 19:08