Aktualno
StoryEditor

Zlatko Dalić postao brand ambasador Podravke

27. Srpanj 2018.

Predsjednik uprave Podravke Marin Pucar i izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić potpisali su Ugovor o suradnji kojom Zlatko Dalić postaje brand ambasador Podravke.

>>>Izbornik Dalić nakon pobjede: Užitak je ključ

- Globalni uspjeh naših Vatrenih trebamo iskoristiti i kao poticaj i za daljnju promociju hrvatskog gospodarstva na inozemnim tržištima, izjavio je prilikom potpisivanja Ugovora o suradnji predsjednik Uprave Podravke Marin Pucar.

Dalić je napomenuo kako su za uspjeh prvenstveno zaslužni igrači.

- Nadam se da ćemo to zajedništvo prenijeti i u ostale segmente društva i svi zajedno krenuti naprijed, izjavio je izbornik.

Podravka, kao jedna od vodećih prehrambenih kompanija u jugoistočnoj, srednjoj i istočnoj Europi, već više od 70 godina uspješno odgovara tržišnim izazovima i potrebama potrošača. Ovom suradnjom želi se potaknuti izgradnja svijesti o čuvanju ispravnih vrijednosti i vjernosti hrvatskim proizvodima od malih nogu budući da Podravkin asortiman proizvoda sadrži proizvode za sve dobne skupine potrošača.

>>>Podravka ostvarila neto dobit od 121 milijun kuna

Ovim povodom organizirano je i prigodno druženje Podravkinih zaposlenika koji su imali priliku pozdraviti izbornika i čestitati mu na iznimnom rezultatu postignutom na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

16. travanj 2024 02:36