Arhiva

Prva Internet televizija u Hrvatskoj

Avatar

Sutra, 16. siječnja, započinje s emitiranjem prva Internet televizija u Hrvatskoj. Na portalu  www.smarttv.com.hr posjetitelji će moći svakog dana od 10 do 13 sati pratiti mozaičnu emisiju Jutarnji program

   Sutra, 16. siječnja, započinje s emitiranjem prva Internet televizija u Hrvatskoj. Na portalu  www.smarttv.com.hr posjetitelji će moći svakog dana od 10 do 13 sati pratiti mozaičnu emisiju Jutarnji program na čijoj realizaciji radi mladi tim novinara na čelu s glavnom urednicom Anjom Kučko. Jutarnji program prvi je od projekata Smarta TV-a, a kako navode organizatori, ovisno o interesu gledatelja, i, naravno, marketinškim prihodima, njemu će se pridružiti i ostali projekti raznovrsnog sadržaja od politike, sporta, glazbe ili kulture.

– Iza projekta, kojeg smo pripremali više od dvije godine, stoji tvrtka Smart Idea koja se bavi izradom interaktivnih karata i produkcijom videomaterijala. S televizijom smo čekali dok ne procijenimo da je  je penetracija širokopojasnog interneta dovoljno velika kako bi privukli što više gledatelja i tako, marketinški, pokrili troškove realizacije – kazala je Silvija Akrap, voditeljica projekta. Internet televizija tvrtke Smart Idea je besplatna, a potrebe za kupovinom dodatnih uređaja nema već je za praćenje programa dovoljno posjedovati širokopojasni pristup internetu i Media player.   (Sandra Babić)

Komentari

Komentirajte