Arhiva

Riječka tvrtka Pavletić na sajmu u Las Vegasu traži partnere

Nakon što su lani uspješno osvojili britansko tržište, te radi boljeg plasmana sklopili ugovor s konzultantskom kućom Hamilton Bradshaw Venture Partners, tvrtka Pavletić iz Rijeke nastavlja svoje inozemno širenje.

Kao lideri u izravnoj prodaji proizvoda za dobar san i vlasnici patenta za BioCrystal podlogu za spavanje Pavletići su se upravo vratili sa najvećeg svjetskog sajma namještaja, kućnog dekora i industrije darova – World Market Center održanog u Las Vegasu u SAD-u. Riječ je o poslovnoj platformi koja na jednom mjestu okuplja sve koji u tom području nešto znače u svijetu, te ukazuje na trendove u industriji koja stalno doživljava promjene. 

Na sajmu je sudjelovalo više od 1500 svjetskih proizvođača, a tvrtka Pavletić jedina predstavnica iz Hrvatske.
– Bila je ovo sjajna prigoda za promociju BioVrystala, inovativne tehnologije koja sve više oduševljava klijente diljem svijeta. Riječ je o tisućama ljudi iz više od 100 zemalja svijeta koji su obišli naš sajamski prostor – rekla je Vesna Pavletić, direktorica tvrtke Pavletić d.o.o. dodajući kako su ostvarili kontakte sa više od 70 potencijalnih kupaca i partnera, čime im se otvara pristup na više od 2000 prodajnih mjesta na američkom tržištu. Pavletići su primjerice, upravo u pregovorima s jednim od najjačih teksaških distributera, čiji godišnji promet dosiže 300 milijuna dolara. (D.T.T.)

Komentari