Arhiva
StoryEditor

Telekomi se fokusiraju na dodatne usluge

16. Travanj 2009.
Piše:
lider.media

S obzirom da se telekomunikacijske tvrtke sve više počinju baviti multimedijalnim uslugama te uslijed sve većeg zasićenja na telekom tržištu i rastućih zahtjeva korisnika, dolazi do potrebe za novim rješenjima koja će nadograditi ponudu govornih usluga.  

- Usluge s dodanom vrijednošću odgovor su na očekivanja korisnika. Osim toga, pružaju i velike mogućnosti za dugoročno i sustavno unapređenje odnosa s korisnikom te osiguravaju stvarnu diferencijaciju na tržištu. Upravo smo stoga predstavili rješenja koja omogućuju telekomunikacijskim tvrtkama ponudu širokog spektra visokokvalitetnih usluga s dodanom vrijednošću. Općenito predviđamo kako će se fokus operatera preusmjeriti s rasta broja korisnika upravo na razvoj dodatnih usluga – izjavio je Goran Car, Sales Manager za telekomunikacijska rješenja u Combisu na današnjem Telco Day-u.

Combis je, u okviru Telco Day-a, gdje su bila predstavljena rješenja namijenjena razvoju naprednih telekomunikacijskih usluga, osim na personalizirane, prilagodljive, brendirane i široko dostupne usluge stavio naglasak i na usluge virtualne centrale koje omogućuju jednostavniji pristup svim modernim telekomunikacijskim uslugama. Prema riječima predsjednika Uprave  Combisa Ivan Gabrića u prvom kvartalu 2009.  ostvaren je 10 posto veći prihod u odnosu na isto razdoblje prošle godine što ih, pa plan o rastu od 3,5 posto u ovoj godini i dalje ostaje aktualan.  (M. B.)

07. svibanj 2024 23:57