Arhiva
StoryEditor

Brandoctor uvršten na listu ‘ReBranding 100 najboljih u svijetu‘

08. Rujan 2008.
Piše:
lider.media

Bio je ovo još jedan dobar tjedan za hrvatske dizajnere. Tvrtka Brandoctor uvrštena je na ReBranding 100 listu najboljih rebrandinga na svijetu za svoj rad na brendu one2play u kategoriji Distinction, gdje su se pridružili još osam svjetskih tvrtki.

Splitska tvrtka Elevator osvojila je priznanje za svoj rad na brendu Nadalina čokolade u sklopu međunarodnog natjecanja za marketing, The 2008 Summit Inter-national Awards u SAD-u. Elevator je svoje priznanje zaslužio za kvalitetu marketinga realiziranog s minimalnim proračunom, nešto u čemu su Hrvati inače umjetnici.

The Summit Marketing Effectiveness Award dodijeluje se za izvanredna dostignuća marketinških tvrtki, reklamnih agencija i srodnih kompanija s godišnjim prometom do 25 milijuna dolara. Elevator, full service branding agencija specijalizirana za izgradnju odnosa između konzumenata i robnih marki, već je nagrađi-van u tri navrata za dizajn u sklopu ovog natjecanja.

S druge strane, ReBrand 100 dodijeljuje priznanja za rebuilding i redizajn brendova u četiri kategorije, a izvor je primjera iz prakse i programa uspješnih transformacija brenda. Agencija specijalizirana za branding, Brandoctor, sestrinska je agencija marketinških snagatora Brukete&Žinića. (V. F.) 

05. svibanj 2024 05:01