Trend

Trend 561, 30. lipnja 2016.


PROČITAJTE OVDJE

1U velikom ljetnom broju Trenda, Liderovog lifestyle magazina, donosimo brojne zanimljive teme i priče, koje ćete s užitkom čitati na odmoru na nekoj plaži, livadi, terasi ili u slobodno vrijeme nakon radnog dana.U ovogodišnjem ljetnom broju naslovnica i intervju pripali su voditeljici, simpatičnoj Splićanki s adresom u Zagrebu  Marijani Batinić, u posljednje vrijeme sveprisutnom licu na malim ekranima.

Veliki blok tema posvećen je ljetu, moru, godišnjem odmoru. Tu je Ljetni vodič po Jadranu u kojem vam predlažemo gdje da pođete, što da vidite, koji događaj ne propustite, što da čitate… a sve to prema tipu osobe kojoj pripadate – jeste li hedonist, avanturist ili…

Naravno, tu je modni prilog s najnovijim trendovima sezone, kao i brojni savjeti o sunčanju, njezi tijela, nogu, kose, make upu.

Uživati u pričama može se čitajući životnu priču carice Sisi, napisanu prema knjizi koja je izašla početkom ove godine, a u hrvatskom prijevodu se upravo priprema. Knjiga donosi brojne još uvijek nepoznate detalje o životu ove Lady Di 19. stoljeća.

Također možete saznati ko je najnovija ljubav megapopularne pjevačice Taylor Swift i zašto su je optužili da je ‘žderačica muškaraca’.

Tu je i priča o Martinu Lutheru i kako se Njemačka priprema na obilježavanje 500 obljetnice kako je Luther pribio svoje Teze na vrata Dvorske crkve u Wittenbergu.

Analiziramo i filmsku industriju, poglavito holivudsku, koja je, kako se čini, ostala bez ideja i inspiracije pa se mahom okreće recikliranju – beskonačnoj vrtnji starih naslova u novim nastavcima i u filmovima i serijama.

U Gastro&enodestinacijama putujemo na sjever Španjolske te nešto bliže do – Ozlja.

Ljetni jelovnik predlaže poznati šef David Skoko, a u temi o ljeti nezaobilaznom sladoledu saznajte koje sve nove i nevjerojatne kombinacije nude maštovite slastičari s raznih strana svijeta

Uz uobičajenu rubriku 007 gdje predlažemo sedam dizajnerskih predmeta za kuću i vrt, u ovom broju otkrivamo novi trend na Zapadu – mahom mladi ljudi sve se više odlučuju na život u malim kućama, do tridesetak kvadrata, često na kotačima

I, naravno, vodimo vas na deset najljepših plaža na svijetu.

Pročitajte ovdje