Trend

Trend 576, 14. listopada 2016.

PROČITAJTE OVDJE1

U novom, jesenskom broju Trenda, Liderovog  lifestyle magazina, pročitajte sve o modnim trendovima sezone jesen/zima 2016./17. Naravno, i koji make up je propisan za one koji prate nove diktate vizažista.

Iako su za ovu sezonu predviđeni široki ogrtači, te ‘tri četvrt’ suknje i hlače, o liniji valja brinuti, a u Trendu vam predlažemo  gdje oblikovati tijelo i barem malo se pomladiti.

O modi u intervjuu govori i Vinko Filipović, direktor fashion.hr, a donosimo i povijest baršuna, tkanine koja je ove sezone br. 1.

Trendove otkrivamo i u temi o Mistycoru, pojavi koja ‘hara’ Zapadom, posebno među mlađima, koji u potraži za smislom života sve se više okreću magiji i čarobnjaštvu.

Također raskrinkavamo ‘političku korektnost’, koja se od odlične ideje da se senzibilizira društvo za ‘druge’ i drugačije, pretvorilo u potpuni apsurd. Otkrijete zašto!

Vodimo vas i u svijet božanstvenih tartufa, a poznata Željka Klemenčić otkriva kako je od novinarke postala kuharica, koje namirnice najviše voli i naravno, daje nekoliko svojih recepata.

Vodimo čitatelje i u najduži tunel na svijetu, švicarski Gotthard-Basistunne kroz koji ove jeseni  kreće redovni promet, a dug je nevjerojatnih 57 kilometara.

I otkirvamo još jedan trend – fly pilates, novi način kako postati i ostati fit i mjesto gdje leteći možete vježbati u Zagrebu

 

Pročitajte ovdje