Klub izvoznika
StoryEditor

Započela izgradnja modernog logističkog središta OIV-a u Zadru

12. Ožujak 2024.
Mate Botica, predsjednik Uprave OIV-a 

U Zadru su u utorak započeli radovi na izgradnji nove poslovne zgrade tvrtke Odašiljači i veze (OIV), ukupne vrijednosti 2,3 milijuna eura, koju izvodi tvrtka Graditelj svratišta, priopćeno je iz OIV-a. 

Planirana je izgradnja gospodarsko-poslovne zgrade na površini od 2.084 četvornih metara te skladišnog prostora ukupne površine 1.185 četvornih metara i to u tri dijela. Prva faza obuhvatit će izgradnju poslovne zgrade, pogonsko-skladišnog i uredskih prostora, dok će u drugoj i trećoj fazi biti izgrađeno zatvoreno i otvoreno skladište, objavili su iz te državne tvrtke.

Predsjednik Uprave OIV-a Mate Botica i član Uprave Denis Nikola Kulišić obišli su lokaciju buduće poslovne zgrade na Gaženičkoj cesta bb, dok su stručnjaci OIV-a službeno uveli izvođača u posao. 

Svečanosti na lokaciji novog objekta prisustvovali su državni tajnik u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture Josip Bilaver te predstavnici lokalne samouprave koji su dali svoj doprinos u realizaciji ovog projekta i to župan Božidar Longin, zamjenik župana Šime Vicković, gradonačelnik grada Zadra Branko Dukić, zamjenik gradonačelnika Ante Babić, pročelnik za prostorno uređenje i graditeljstvo Darko Kasap, kao i predstavnici izvođača, nadzora i projektant.

- Drago mi je da je upravo Zadar odabran za novi moderan logistički centar za Dalmaciju. Ova investicija pokazuje i da se OIV razvija na pravi način te postaje visokotehnološka kompanija koja prati razvoj novih tehnologija i trendova, a što u konačnici znači bolju i kvalitetniju uslugu za sve naše građane - rekao je Bilaver.

25. travanj 2024 01:34