Klub izvoznika
StoryEditor

JGL proslavio 25. rođendan

11. Lipanj 2016.
Piše:
lider.media

Više od pet stotina zaposlenika JGL-a okupilo se prošlog tjedna u riječkom Pharma Valleyju, sjedištu tvrtke, kako bi proslavilo 25. obljetnicu osnutka kompanije. Rezanjem slavljeničke torte, dodjelom jubilarnih priznanja i ležernim slavljem obilježen je srebrni jubilej domaće farmaceutske kompanije, koja danas uspješno posluje na 30 tržišta svijeta.

Uz one iz cijele Hrvatske, u riječki Pharma Valley doputovali su zaposlenici JGL-a iz Rusije, Kazahstana, Ukrajine, Bjelorusije, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova, kao i zaposlenici tvrtki kćeri, Adrialaba i Ljekarni Pablo.

Predsjednik Upravnog odbora JGL-a Ivo Usmiani zahvalio se zaposlenicima na 25 godina zajedničkog rada.

– Vaše znanje, sposobnosti i vještine, hrabrost i podrška u pokretanju novih projekata, vaša inovativnost u razvoju novih proizvoda, vaša izvrsnost u najmanjem kotačiću koji pokreće ovaj veliki mehanizam JGL-a – to je ono što nas čini drukčijima, što nas vuče uvijek dva koraka naprijed. Bez vas ova bi velika tvornica i svi njezini sadržaji, na koje smo jako ponosni, ipak bili samo zgrade koje mogu i drugi sagraditi – emotivno je Usmiani zaključio svoje obraćanje.

Danas je JGL međunarodno prepoznata i priznata kompanija koja posluje u skladu s najboljom europskom praksom. Iako protekle dvije godine poslovanja, zbog sveopće geopolitičke krize na ključnim tržištima Rusije i Ukrajine, nisu bile lagane, JGL je u isto vrijeme realizirao najveće ulaganje u povijesti, gradnju pogona Pharma Valley u vrijednosti 361 milijun kuna.

18. travanj 2024 23:09