Komentari
StoryEditor

Ana Fostač – Krilčić: U dm-u čovjeka stavljamo u središte svega što radimo

21. Rujan 2020.
Ana Fostač – Krilčić
Piše:
piše Kata Pranić
[email protected]
U Liderovom posebnom prilogu HR u RH, čelnice ljudiskih resusra hrvatskih kompanija govorile su o tome kako su se nosile s trenutnom korona situacijom i koji su im planovi za budućnost. Ovu kolumnu napisala je Ana Fostač – Krilčić, prokuristica i voditeljica Ljudskih resursa dm-drogerie markt

Uloga tima Ljudskih resursa iznimno je važna u razdobljima nesigurnosti i u situacijama koje iziskuju prilagodbu na osobnoj i profesionalnoj razini. U novonastaloj situaciji naš je zadatak kreirati radnu atmosferu koja će se temeljiti na osjećaju zajedništva te osigurati da dm kao poslodavac ostane faktor stabilnosti u životima naših kolegica i kolega. Sad je, više nego ikada, djelatnicima i djelatnicama važno izaći u susret u kreiranju balansa između privatnog i poslovnog života.

Za strah nema razloga niti prostora, jer imamo jasno definirana poslovna načela na kojima smo izgradili dm kao tvrtku koja brine o potrebama kupaca i djelatnika. Naša svakodnevica se promijenila i očekujemo da će se nastaviti mijenjati, no svaka tvrtka koja ima jasnu misiju i viziju, koja zna što jest i što želi biti u životima svojih djelatnica i djelatnika može im i mora pružiti podršku u prilagodbi novom normalnom.

U dm-u čovjeka stavljamo u središte svega što radimo od osnivanja tvrtke. Bez obzira na situaciju na tržištu, uspješno smo zadržali vodeću poziciju i mjesto među najboljim i najpoželjnijim poslodavcima u Hrvatskoj upravo zato što smo, bez sumnje i straha, poduzeli sve što možemo kako bi naš fokus ostao nepromijenjen i kako bismo ispunili obećanje koje smo dali našim kolegicama, kolegama i kupcima. U ovim vremenima svi su zadatci izazov, a izazovima se veselim.

11. travanj 2024 08:54