Komentari
StoryEditor

Ante Rimac: Bit će više nego izazovno nadoknaditi izgubljeni promet iz lockdowna

07. Rujan 2020.
Ante Rimac
Lider je, kao i svake godine, objavio ekskluzivnu publikaciju 1000 najvećih u kojoj detaljno analiziramo poslovanje najvećih kompanija u Hrvatskoj. U toj smo publikaciji anketirali čelne ljude najvećih kompanija u Hrvatskoj. Donosimo njihove kolumne, a ovu je napisao Ante Rimac, direktor KiK Textiliena za Hrvatsku, Sloveniju i Italiju

Prošla 2019. godina bila je još jedna uspješna godina poslovanja našeg društva na hrvatskom tržištu u kontinuitetu. Mrežu poslovnica smo dodatno ojačali otvaranjem novih poslovnica na kvalitetnim lokacijama, čak i u Zagrebu unatoč velikoj zasićenosti. Trend ekspanzije otvaranjem novih poslovnica u Zagrebu, Požegi i Krapini nastavio se i u ovoj 2020. godini.
Ovu godinu je trenutačno još prerano ocijeniti pošto smatramo da će se prave posljedice koronavirusa tek nazirati najesen nakon što završi ljetna turistička sezona.

No već sada se da utvrditi da će biti više nego izazovno nadoknaditi izgubljene promete iz lockdown perioda. Unatoč svim preprekama uvjereni smo da će nam uspjeti i dalje ojačati lidersku poziciju na tržištu maloprodaje tekstilom.

Sljedeća 2021. godina je za našu tvrtku u Hrvatskoj od posebnog značaja jer nas čeka deseta jubilarna obljetnica poslovanja. Planovi su usmjereni ka tome da kroz stalni rad na asortimanu i cijenama još više budemo kod naših
kupaca ono što sada već jesmo, a to je prvi izbor glede odnosa cijene i kvalitete. Dodatni cilj će biti popunjavanje ‘bijelih točaka’ na hrvatskom zemljovidu, kako bismo se još više približili našim postojećim i potencijalnim kupcima.

24. travanj 2024 13:25