Konferencijske vijesti
StoryEditor

16. konferencija o nabavi: Nova razina nabave i opskrbnog lanca uz nove tehnologije

13. Listopad 2021.
Marcell Vollmer

Digitalna transformacija i pandemijska kriza snažno utječu na nabavnu djelatnost. Kako se prilagoditi trendovima i promjenama na 16. konferenciji o nabavi 28. listopada će govoriti Marcell Vollmer, partner i direktor u Boston Consulting Group. Izlaganje 'Nova razina nabave i opskrbnog lanca uz nove tehnologije u post-COVID-19 eri' bazirano je na njegovom iskustvu u radu s kompanijama različitih djelatnosti i veličina. Fokus njegovog predavanja je pomoći tvrtkama u uklanjanju složenosti nabave i opskrbnog lanca kroz jednostavna, pametna i otvorena softverska rješenja.

Marcell Vollmer savjetuje izvršne direktore o cijelom nizu tema digitalne transformacije, inovacijama, novim poslovnim modelima, restrukturiranju i reorganizaciji s naglaskom na nabavu, opskrbni lanac i operacije na globalnoj razini. Kao „digitalni ambasador“ i pobornik preispitivanja procesa i korporativne strukture zaslužan je za stvaranje „superfluidnog poduzeća“.

Konferencija o nabavi 'Vrijeme rizika i prilika' održava se 28. listopada u Hotelu Antunović i na online platformi. Konferenciju organiziraju Hrvatska udruga nabavne djelatnosti i poslovni tjednik Lider. Na konferenciji sudjeluju vrhunski domaći i inozemni stručnjaci s područja nabavne djelatnosti, a glavne teme se odnose na prilagođavanje nabave novim uvjetima poslovanja.

Više o konferenciji saznajte na poveznici.

19. travanj 2024 12:45