Konferencijske vijesti
StoryEditor

5. HR konferencija - Autentična organizacija – stvaranje i njegovanje autentičnosti organizacije, lidera i pojedinaca

04. Studeni 2021.
hr konferencija

Autentična organizacija – stvaranje i njegovanje autentičnosti organizacije, lidera i pojedinaca tema je 5. HR konferencije koja će se održati 9. prosinca 2021. u hotelu Sheraton u Zagrebu. Organizatori konferencije su Lider i Udruga U4HR (Udruga za upravljanje, umrežavanje, učenje i unapređivanje ljudskih potencijala u Hrvatskoj), a partneri su Najbolji poslodavac i MojPosao.

Cilj konferencije je pokazati kako se suočiti s izazovom koji donosi raznolikost a ostati vjeran sebi – autentičan, te biti prihvaćen, imati utjecaj u društvu i djelovati za opće dobro.

Da bi se to postiglo treba razumjeti autentičnost, a  konferencija će dati odgovor na pitanja: koje su to prave, autentične organizacije koje žive ono što govore i govore ono što žive, kako kreirati okruženje autentičnosti, koji su autentični ljudi, kako ih naći i zadržati, kako autentični lideri kreiraju okruženje u kojem svatko može ostvariti svoj potencijal, te koliko je autentičnost nepromjenjiva karakterna osobina, a koliko izbor.

Na konferenciji će biti dodijeljene nagrade ‘Najbolji poslodavac’ koju MojPosao dodjeljuje već četrnaest godina zaredom. Nagrada je utemeljena na rezultatima istraživanja zadovoljstva zaposlenika u tvrtkama u Hrvatskoj koje će ove godine biti provedeno u pedeset tvrtki, u stranom i domaćem vlasništvu, koje posluju u svim industrijama.

Konferencija je namijenjena vlasnicima tvrtki, menadžerima, HR menadžerima, voditeljima timova, te liderima i zaposlenicima koje zanima kreiranje autentičnosti.

27. travanj 2024 01:59