11. rujan 2020.

DAN VELIKIH PLANOVA: Josipa Majić - Revuto je jedini servis koji korisnicima nudi opciju da plaćanje odobri, blokira ili odgodi

Josipa Majić   

Na 12. Liderovoj konferenciji Dan velikih planova Josipa Majić, izvršna direktorica Revuta, govorit će o toj fintech platformi za upravljanje digitalnim pretplatama. Majić se na hrvatsku startup scenu vratila nakon nekoliko godina provedenih u inozemstvu i rada na projektu pametnog medvjedića Teddy the Guradiana.

Koliki je potencijal fintech platformi i kome su namijenjene?

- Fintech potencijal je zaista golem - od unaprijeđenja postojećih usluga pa do stvaranja potpuno novih. Fintech platforme namjenjene su svim korisnicima financijskih usluga, koji uz pomoć interneta i mobilnih aplikacija prolaze digitalnu transformaciju. Naravno, kad govorimo o korisnicima, naglasak je na mlađu populaciju koja je već naučila većinu proizvoda i usluga koristiti putem interneta.
 

Što klijenti, a što korisnici dobivaju korištenjem platforme Revuto?

- Korisnici dobivaju potpunu kontrolu nad troškovima koji se odnose na online pretplate. U tom kontekstu, kad nešto krene na naplatu, Revuto je jedini servis koji korisnicima nudi opciju da plaćanje odobri, blokira ili odgodi,ovisno o tome što mu u tom trenutku najviše odgovara.  Revuto nudi i najjednostavnije rješenje za sve free-trial periode pretplata jer, bez obzira na to jeste li pretplatu zaboravili prekinuti na vrijeme ili ste pak odlučili koristiti uslugu, uz Revuto vam nitko nikada s vaših kartica ne može skinuti novac bez da ste vi to odobrili. S druge strane, klijenti poput banaka s Revutom dobivaju priliku da iste te opcije aktivne kontrole nad pretplatama ponude svojim korisnicima, ali ovoga puta kroz vlastite aplikacije tradicionalnih bankarskih usluga.