Konferencijske vijesti
StoryEditor

DAN VELIKIH PLANOVA: Ministar Ćorić predstavlja ekonomsku politiku Vlade u 2021. godini

21. Rujan 2020.
Tomislav Ćorić

Još nas samo dva dana dijele od najvećeg korporativnog događaja ove godine, tradicionalne Liderove 12. konferencije Dan velikih planova koja će se održati 23. rujna na Zagrebačkom velesajmu.

Nakon brojnih uglednih sudionika koji su potvrdili svoj dolazak na konferenciju, sada je to učinio i ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić koji će na konferenciji predstaviti ekonomsku politiku Vlade u 2021. godini.

Što će reći o padu BDP-a koji je, unatoč velikom udjelu turizma manji nego što se projiciralo, i hoće li nam to ubrzati izlazak iz krize? Što će biti s mjerama očuvanja radnih mjesta i očuvanjem likvidnosti? Kakvi će biti trendovi u gospodarstvu i kako će Vlada na njih odgovarati? A što je s investicijama?

Ovo su samo neka od pitanja na koja će ministar Ćorić dati odgovore na Danu velikih planova što će, vjerujemo, dobro poslužiti i svim poduzetnicima i menadžerima koji rade svoje vlastite planove za iduću godinu.

Također, na konferenciji će između ostalih sudjelovati i predsjednik Zoran Milanović s temom ' 'Privlačenje investicija i poticanje izvoza' te guverner Hrvatske narodne banke Boris Vujčić koji će održati predavanje o kreditnoj i monetarnoj politici u sljedećoj godini i izložiti očekivane gospodarske trendove.

Konferencija je, kao i uvijek, namijenjena tvrtkama svih veličina iz svih sektora, samostalnim poduzetnicima, predsjednicima uprava i članovima nadzornih odbora, direktorima, menadžerima kao i predstavnicima političkog života.

23. travanj 2024 22:21