Konferencijske vijesti
StoryEditor

DAN VELIKIH PLANOVA: Nastupa EIB-ova glavna ekonomistica Debora Revoltella

03. Rujan 2020.
Debora Revortella glavna ekonomistica Europske investicijske banke (EIB), nastupit će na 12. Liderovoj konferenciji 'Dan velikih planova'

Debora Revoltella, glavna ekonomistica Europske investicijske banke (EIB), nastupit će na 12. Liderovoj konferenciji 'Dan velikih planova' koja se održava 23. rujna na Zagrebačkom velesajmu. Revoltella je u EIB-u na čelu odjela koji radi na ekonomskim analizama i pruža podršku EIB-ovim operacijama i globalnom pozicioniranju te definiranju politike i strategije.

Odjel okuplja oko 40 ekonomista. Revoltella se EIB-u priključila 2011. godine, a istaknula se i izdavanjem važnih publikacija kao što je EIB Investment Report. Idejni je začetnik i voditeljica implementacije EIB Investment Surveya, istraživanja koje pokriva 12.500 europskih kompanija i koje je postalo vrijedan izvor za razumijevanje investicijske dinamike u Europi.

Debora Revoltella je diplomirala i magistrirala ekonomiju na Sveučilištu Bocconi i doktorirala na Sveučilištu Ancona u Italiji. Karijeru je započela na Bocconiju, a potom u istraživačkom odjelu vodeće talijanske banke Banca Commerciale Italiana te UniCreditu. Osim nje, na 'Danu velikih planova' nastupit će mnogo govornika iz financijskog i poslovnog svijeta, od guvernera HNB-a Borisa Vujčića, predsjednika Uprave Zagrebačke banke Romea Colline do domaćih poduzetnika.

19. travanj 2024 05:14