Konferencijske vijesti
StoryEditor

Družimo se s najmoćnijima - Liana Keserić: Sanjaj veliko, ali radi malo!

26. Studeni 2021.
Liana Keserić

Iako se nadala da je to iza nas, pandemija koronavirusa će nas, svjesna je Liana Keserić, predsjednica Uprave Raiffeisenbanka Austria, pratiti i kroz 2022. godinu. Samim time izazovi su sve veći i veći, a život postaje sve stresniji i stresniji. Stoga će se u idućoj godini jedna od najmoćnijih žena hrvatskog biznisa fokusirati na to da što više sluša ljude oko sebe, svoju organizaciju i njezin puls te će pokušati djelovati u malim koracima i mjeriti njihov učinak.

- Pokušat ću biti blaža prema sebi u 2022., malo manje očekivati i malo se više ponekad nagraditi - kaže Keserić ususret 11. međunarodnoj konferenciji Žene u biznisu, koja će se održati 2. prosinca na Zagrebačkom velesajmu. 

Čelnica Raiffeisen banke bi, da se može vratiti u prošlost, sebi poručila: 'Sanjaj veliko, ali radi malo!'. Stoga najveću inspiraciju i pronalazi u malim stvarima.

- Vesele me strašno dnevni mali uspjesi, kvalitetne isporuke naših ljudi u organizaciji, kad nešto dobro napravimo za klijenta. Inspirira me svaki feedback koji dobijem, bio on pozitivan ili negativan, uvijek nađem u njemu nešto za sebe - nabraja Keserić dodajući na tu listu ljude koji rade sa srcem te svog sina koji je, kako kaže, odvlači u dječji mindset.

O čemu smo još pričali s Lianom Keserić pogledajte u videu!

Ovogodišnje izdanje konferencije okupit će mnoštvo uspješnih i zanimljivih žena koje su svoje karijere izgradile na mnogim različitim poljima djelovanja. Tako će među sudionicama programa biti nogometna sutkinja Ivana Martinčić, predsjednica Uprave KTC-a Daliborka Kranjčić, specijalistica psihijatrije u KBC-u Zagreb i profesorica na Medicinskom fakultetu Martina Rojnić Kuzman, direktorica Komunikacijskog laboratorija i predsjednica Nadzornog odbora HUP-a Manuela Šola, direktorica poslovnog razvoja u Qev Tech Monika Mikac, generalna direktorica SAP Hrvatska Anita Lacmanović, direktorica konzultantske tvrtke Spona Code Diana Kobas Dešković, predsjednica Hrvatskog glazbenog zavoda i profesorica Pravnog fakulteta Romana Matanovac Vučković, voditeljica ureda glavnog direktora HUP-a i direktorica Global Compact mreže Hrvatska Vali Marszalek, psihologinja i account executive u agenciji Señor Anamaria Vuić, korporativni trener i coach te direktorica strateškog razvoja Sveučilišta VERN' Iva Biondić te osnivačica i ravnateljica Međunarodne britanske škole Vedri obzori Milena Prodanić Tišma.

Na konferenciji će tradicionalno biti dodjeljene nagrade deset najmoćnijih žena te će biti predstavljena najnovija lista 300 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa.

19. travanj 2024 07:48