Konferencijske vijesti
StoryEditor

KAKO POVEĆATI PRODAJU? Tri stručnjaka govore o prodajnim alatima

19. Lipanj 2020.
Kako povećati prodaju?

Lider uspješno završava svoju online akademiju, a zadnji modul 23.6. pod nazivom PRODAJNI ALATI donosi iduće predavače sa temama:

Martina Šepić _ Webpower: komunikacija je presudan aspekt kvalitetnog odnosa u svim sferama života. Kroz ovo predavanje otkrivamo kada i kako personalizirano komunicirati sa kupcima u online okruženju putem Email-a, SMS-a, Vibera i Live Chat-a,  koristeći Webpower software. Unaprijedite vašu prodaju kroz online komunikaciju!

Zoran Galijanić _ CRM Revolution with SAP Sales Cloud: jedno je od vodećih CRM rješenja u svijetu. Na koji način iskoristiti CRM rješenje kao glavnu polugu u digitalnoj transformaciji? Kako uštediti vrijeme i smanjiti nagađanja kako biste ubrzali prodaju? Kako do harmoniziranog način prodaje za sve prodajne predstavnike? Mobilnost i efikasnost su ključne kako bi posvetili više vremena kupcu.

Ana Šutić Renić i Slaven Stojanović _ B2B prodaja 2.0 - od webinara do digitalnog potpisa by HSM informatika: Tips&Tricks (t.j. Thought leadership) predavanja o radu B2B Marketinga i Salesa u novim okolnostima. Na predavanju ćete saznati kako prilagoditi marketing i prodaju novim uvjetima, kako se u potpunosti digitalizirati i brzo odgovoriti na promjene, koji alati nam mogu pomoći u tome...

Sudjelovanje je BESPLATNO, no prijave su obavezne te je broj mjesta ograničen.

Prijave na modul Prodajni alati  OVDJE

18. travanj 2024 23:35