Konferencijske vijesti
StoryEditor

[LIDER AKADEMIJA] Analiza prodaje, kupaca, konkurencije i alati za mjerenje rezultata prodaje

05. Veljača 2021.
Lider akademija Očko

Analiza prodaje, kupaca, konkurencije i alati za mjerenje rezultata prodaje jedan je od deset modula na Liderovoj online akademiji o prodaji, koja se održava od 2. veljače do 4. ožujka  na Zoom platformi. Akademija okuplja iskusne predavače koji na interaktivnim online radionicama obrađuju razne aspekte prodajnog procesa. Modul 'Analiza prodaje, kupaca, konkurencije i alati za mjerenje rezultata prodaje' održava se11. veljače, a vodi ga Jasmina Očko, konzultantica za kontroling.

Na ovom modulu imati ćete priliku upoznati najvažnije kontrolerske alate u mjerenju rezultata prodaje. Naučit ćete vrlo korisne metode koje se uspješno koriste u određivanju uvjeta prodaje, nabave, rokova i načina plaćanja. Naučit ćete prepoznati rentabilne proizvode, profitabilne odjele, dobre i loše marketinške odluke. Upoznati ćete također modele upravljanja kupcima.

Na edukaciji se može saznati koji su to kontrolerski aspekti prodaje, kako planirati prodajne i marketinške aktivnosti, te kako mjeriti marketinške efekte, kako analizirati konkurenciju, pratiti grane i rast cjelokupnog tržišta i utjecaj tih podataka na vlastito poduzeće, kako prepoznati ključne kupce te kako različiti prodajni uvjeti utječu na profitabilnost kupca.

Jasmina Očko konzultantica je za primjenu kontrolinga poduzeća i trenerica za područje kontrolinga u Kontrolingu Kognosko d.o.o. Neprestano prikuplja najnovija kontrolerska znanja u Europi i Americi te ih uvodi u poduzeća u Hrvatskoj i regiji. Licencirana je partnerica i trenerica vodeće njemačke akademije za kontroling Controller Akademie Münich, voditeljica hrvatske radne skupine Međunarodne udruge kontrolera (ICV) i autorica nekoliko višemjesečnih edukacija za kontrolere i menadžere te jedne od najprodavanijih knjiga o kontrolingu u RH 'Kontroling – upravljanje iz backstagea'.

Više o Lider online akademiji 'Kako povećati prodaju' i o modulu 'Analiza prodaje, kupaca, konkurencije i alati za mjerenje rezultata prodaje' možete naći na Liderovoj web stranici.

image
Lider akademija Očko
foto
16. travanj 2024 10:02