Konferencijske vijesti
StoryEditor

Lider online akademija: Vrhunsko poslovno pregovaranje

09. Lipanj 2020.
Ivica Katanić - Vrhunsko poslovno pregovaranje

Iako ishod velike većine pojedinih pregovora, gledajući ih zasebno, nema presudan utjecaj na poslovanje kompanija, stotine (tisuće) pregovora koje zaposlenici neke kompanije poduzmu tijekom godine ima, skupno, enorman utjecaj na prihode, profitabilnost i konkurentnost kompanija.

Webinar „Vrhunsko poslovno pregovaranje“ je nastavak Liderove online akademije o prodaji. Radi se o jednodnevnoj online edukaciji (od 10 do 13 sati / pauza / od 14 do 17) na Zoom.us platformi.

Polaznicima je omogućeno pohađanje webinara – treninga u dva termina: 25. ili 30. lipnja. Trening vodi Ivica Katanić, konzultant i trener pregovaračkih vještina.

Nije upitno da rezultati pregovora određuju i uspješnost pojedinaca i imaju ogroman utjecaj na uspjeh organizacija u kojima oni rade te bi stoga kompetentno pregovaranje trebala biti jedna od ključnih vještina na razini kompanije, trebala bi biti korporativna kompetencija. Međutim, pregovaranje je još uvijek jedna od rijetkih funkcija koja je u velikom broju kompanija ostala izvan konteksta sustavnog pristupa poslovnim procesima.

Ovaj webinar osmišljen je tako da polaznicima da uvid i alate u sustavan pristup pregovaranju koji managementu omogućuju da imaju pod kontrolom tu ključnu kompetenciju i uspješno vode svoje timove kroz pregovaračke izazove i postižu bolje rezultate. Sastavni dio treninga je sudjelovanje polaznika u konkretnim poslovnim pregovorima. Kroz igru uloga svaki sudionik će moći prakticirati naučeno i isprobati raspoložive pregovaračke alate.

Trening „Vrhunsko poslovno pregovaranje“ vodi Ivica Katanić, konzultant i voditelj sličnih radionica. Pregovaračka iskustva stjecao je u velikim međunarodnim kompanijama (Tetra Pak, The Gillette Company, Hoteli Sheraton & InterContinental, Valvoline), a  teoretski se usavršavao na treninzima i edukacijama Kellogg School of Management, Wharton School of Business, MCE - Management Center Europe, The Gillette Business Academy, Tetra Pak Sales & Marketing Academy, Sheraton Sales Academy  i iz literature vodećih autora iz tog područja.

Većinu tih novih znanja i prakse implementirao je i svakodnevno u svom pregovaranju. Vodio je kompleksne i velike pregovore od preko 100 mio kn, ali i manje zahtjevne pregovore. Bilo da se radi o timskim ili pojedinačnim pregovorima, bilo da se radi o velikim ili malim pregovorima, smatra da je za uspjeh najvažnija dobra priprema. Konstantno usavršavajući stečeni know-how i proučavajući najbolju praksu osmislio je vlastiti set visoko interaktivnih pregovaračkih treninga i konzaltinga koji su mnogima pomogli u izazovima koje donosi pregovaranje.

Više o webinaru „Vrhunsko poslovno pregovaranje“ i o modulu možete naći OVDJE

19. travanj 2024 09:00