Konferencijske vijesti
StoryEditor

Ministar Ćorić dolazi na konferenciju ‘48 sati‘ i govorit će o gorućim pitanjima o  gospodarenju otpadom

25. Studeni 2019.

Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić potvrdio je sudjelovanje na 11. susretu gradonačelnika i poduzetnika '48 sati' koji će se održati u hotelu Amadria park u Šibeniku od 27. do 29. studenog. Na konferenciji će ministar Ćorić govoriti o trenutnoj situaciji oko gospodarenja otpadom, što će biti uvod u panel raspravu na kojoj će sudjelovati nekoliko gradonačelnika hrvatskih gradova, što će biti prilika i za sve da iznesu svoje mišljenje o gorućim pitanjima za gradove.

Raspravljat će se o uredbi o gospodarenju otpadom koja je natjerala gradove da dignu cijenu odvoza, o zatvaranju odlagališta zbog kojih neki gradovi trebaju preusmjeravati svoj otpad u druge gradove i o skorim penalima za gradove koji još nisu dosegli potrebnu razinu odvajanja otpada.

Riječ je o vrlo važnim pitanjima koja će zasigurno izazvati veliki interes na ovom najvećem skupu gradonačelnika, poduzetnika i znanstvenika na jednom mjestu koji već tradicionalno organziraju Udruga gradova i poslovni tjednik Lider.

26. travanj 2024 04:19