Konferencijske vijesti
StoryEditor

Pogledajte kakva je atmosfera bila na konferenciji Dan velikih planova

24. Rujan 2020.
Dan velikih planova 2020., Holger Haibachfoto Ratko Mavar

Dan velikih planova, najvažnija poslovna konferencija u Hrvatskoj, koju je organizirao poslovni tjednik Lider i koja se već 12 godina održava, završila je u pozitivnom tonu. Glavna premisa cijele konferencije bila je kako pripremiti poslovanje za iduću neizvjesnu godinu i svi koji su sudjelovali na konferenciji sigurno su dobili naznake što i kako raditi u 2021. godini.

Od predsjednika Zorana Milanovića koji je pričao o važnosti privlačenja investicija i koji je istaknuo da se kao društvo i ekonomija moramo otvoriti, pa do guvernera Hrvatske Narodne banke Borisa Vujčića koji je zračio optimizmom i koji je rekao da je i u kriznim uvjetima monetarna politika osigurala stabilnost financijskog sustava, stabilnost tečaja i niske kamatne stope, a što će nastaviti činiti sve do uvođenja eura.

Tomislav Ćorić, ministar gospodarstva i održivog razvoja te izaslanik predsjednika Vlade također je održao motivirajući govor dok su na panelima iskusni poduzetnici i menadžeri iz svojih kuteva objasnili što i kako u krizi ali i nakon nje. Svakao treba spomenuti i osnivača i predsjednika Uprave Genos, Gordana Lauca koji je kazao da na proljeće očekuje oslobađanje od korone. 

Oko 300 sudionika moglo je slušati, uživati i ponešto naučiti tijekom cjelodnevnog druženja, a tko je sve bio i kakva je atmosfera bila na Danu velikih planova pogledajte u našoj velikoj galeriji.

19. travanj 2024 06:22