Konferencijske vijesti
StoryEditor

Upoznajte najmoćnije: Ana Stojić Deban otkrila koji su joj najveći izazovi

30. Studeni 2020.
Ana Stojić Deban

Predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga Ana Stojić Deban šetajući Gornjim gradom uz prekrasnu vizuru metropole na snimanju Liderovog serijala Upoznajte najmoćnije otkrila je kojem se zagrebačkom zdanju kao inženjerka građevine najviše divi.

- Zagrebačkoj katedrali. Zašto? Pa ona je ogledalo povijesti Grada Zagreba. Puno puta je ranjavana, kroz dva potresa i sad i ovaj koji je bio. Prekrasan objekt, međutim, spomenula bih neke nove objekte poput Arene Zagreb. To je ogledalo našeg modernog Zagreba. Ima ih više.

U slobodno vrijeme najradije se posvećuje obiteljskom životu.

- Puno vremena provodim s obitelji, sa svojom djecom, sa suprugom. I pokušavam provesti to na što je moguće bolji način, u komunikaciji s djecom, radim domaće zadaće. Puno smo i putovali. COVID situacija u tome nas je spriječila, ali koristimo priliku da putujemo i istražujemo Hrvatsku.

Jedna od prvih zaposlenica Zagrebačkog holdinga kazala nam je i koji su najveći izazovi s kojima se suočila.

- Mislim da je preuzeti i voditi Zagrebački holding jedan veliki izazov. Izazov je i preuzeti i voditi sportski klub, vaterpolo klub Mladost. Puno je izazova! Samo treba, nakon što se preuzme takva odgovornost, zdušno i onako jako srčano to sve voditi da se ostvare ciljevi, poslovni, sportski - rekla je jedna od najmoćnijih žena hrvatskog biznisa.

Zašto joj bicikl više nije simpatično prijevozno sredstvo, kako održava kondiciju i što bi učinila da jednom može zamahnuti čarobnim štapićem pogledajte u videu.

Na konferenciji Žene u biznisu koja će se održati 3. prosinca Ana Stojić Deban sudjelovat će na panelu Nemoj da ti 2020. prođe, a da ništa nisi naučio. Već tradicionalno na konferenciji će biti predstavljena prestižna lista 300 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa i dodijelit će se nagrade onima koje su se svrstale među prvih deset. Susret nezaustavljivih žena koje iz dana u dan dokazuju da je samo nebo granica već godinama je izvor inspiracije i motivacije za poravnavanje društvenih nejedankosti i poticanje veće zastupljenosti žena na najvišim položajima. Ponosni smo iz godine u godinu predstavljati istinske uzore jer oni su prijeko potrebno nadahnuće u neizvjesnim vremenima.

Prva žena Zagrebačkog holdinga poručila je mladim ženama:

- Budite samouvjerene, ne dajte da vas obeshrabre i težite da ostvarite svoje ciljeve.

Konferencija Žene u biznisu održava se online. Sudjelovanje je besplatno uz obaveznu prethodnu prijavu.

17. travanj 2024 15:19