Konferencijske vijesti
StoryEditor

Upoznajte najmoćnije - Liana Keserić: Volim skakati s visokih stijena i voziti se na vrtuljcima

23. Studeni 2020.
Liana Keserić

Predsjednica Uprave Raiffeisenbank Austria Liana Keserić spremno nam je odgovorila na nimalo poslovna pitanja tijekom snimanju Liderovog serijala Upoznajte najmoćnije i neočekivano unijela dozu adrenalina u našu šetnjicu oko Meštrovićeva paviljona.

Naime, Keserić nas je nemalo iznenadila izjavom da je adrenalin freak te da uživa u raznim vratolomijama. - Volim skakati s visokih stijena i voziti se na vrtuljcima. Svaki novi vrtuljak mi je nova zabava - uz smijeh nam je ispričala energična sugovornica, koja je iskusila i kakav je osjećaj biti u slobodnom padu skačući bungee.

Kad uzme odmor od financija i posla, njezina svakodnevica daleko je od ekstremnih sportova, bavi se jednom sasvim uobičajenom disciplinom.

- Onda sam samo jedna obična mama zaljubljena u svog sina. Učim geografiju, fiziku, pišem pjesmice, crtam likovne radove, čitam lektire. Isto tako gledam i utakmice. Uvijek je zabavno s jednim trinaestogodišnjakom - ustvrdila je prva žena austrijske Raiffeisenbanke kojoj su djeca najveći uzori. 

- Najveći izazov s kojim sam se suočila? Pa svaki dan mi je izazov! Dozvolim si da me male stvari jako iznenade i veselim se svakom novom danu i sve što radim dosta duboko proživljavam. Tako da ne mogu izdvojiti nešto što mi je najveći izazov - odgovorila je Keserić.

Pogledajte u videu što bi učinila da na jedan dan postane predsjednica svemira, što ne podnosi ni u privatnom ni u poslovnom životu, kakvu glazbu sluša i još mnogo, mnogo toga! 

Na konferenciji Žene u biznisu koja će se održati 3. prosinca Liana Keserić sudjelovat će na panelu Nemoj da ti 2020. prođe, a da ništa nisi naučio. Već tradicionalno na konferenciji će biti predstavljena prestižna lista 300 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa i dodijelit će se nagrade onima koje su se svrstale među prvih deset. Susret nezaustavljivih žena koje iz dana u dan dokazuju da je samo nebo granica već godinama je izvor inspiracije i motivacije za poravnavanje društvenih nejedankosti i poticanje veće zastupljenosti žena na najvišim položajima. Ponosni smo iz godine u godinu predstavljati istinske uzore jer oni su prijeko potrebno nadahnuće u neizvjesnim vremenima.

Upitana što najviše voli kod žena u biznisu Keserić kaže da voli biti okružena dobrim, pozitivnim ljudima.

- Volim ljude koji traže rješenja, a ne probleme. Volim ljude koji jednostavno pristupaju nekim stvarima s puno želje, entuzijazma, empatije. Mislim da je to zajedničko muškarcima i ženama. Imala sam privilegiju uvijek raditi s full, full super dobrim ljudima. Tako da, moram priznati, žene, muškarci, svejedno mi je, samo da su dobri i pozitivni.

Mladim ženama poručila je da je nebo granica. - Sve se može. Možete biti i dobre poduzetnice i dobre mame i dobre frendice. Dakle, samo staviti svoj um na zadatak i sve se može - zaključila je. 

Konferencija Žene u biznisu održava se online. Sudjelovanje je besplatno uz obaveznu prethodnu prijavu.

12. travanj 2024 12:35