Konferencijske vijesti
StoryEditor

Želite li odgovor na pitanje kako uspješno kreirati sadržaj i oglase na internetu?

21. Listopad 2020.
tipkovnica, on line marketing

Sve je veće ulaganje u internetsko oglašavanje, zbog toga što takav oblik oglašavanja donosi jasan i vidljivi povrat u odnosu na investiciju. Naravno, glavni je preduvjet da se sve dobro postavi. 

Isto tako, omogućuje i mnogo testiranja te brze promjene, što znači da u vrlo kratkom razdoblju možete saznati prolazi li vam kampanja na tržištu dobro ili ne.

Ako je kampanja krenula u lošem smjeru, brzo ste je mogli promijeniti i niste potrošili mnogo novca.

Internetsko oglašavanje bolje je nego ikada

Baš zbog toga, ali i iznimno preciznog targetiranja kojim možete doći do određene ciljne skupine, internetsko oglašavanje bolje je nego ikada.

Ipak, oglasi nisu jedina stvar kojom možete privući svoje kupce. Za kvalitetne rezultate potrebno je kreirati i zanimljiv sadržaj, sadržaj koji zanima upravo vaš potencijalni target.

O tome što zanima vaše potencijalne kupce govorilo se na prvom modulu edukacije 'Kako do novih kupaca?', a u sljedeća dva (četvrtak i utorak) govorit će se o tome kako kreirati kvalitetan sadržaj te uspješno oglašavati na internetu.

Svi koji kupe četiri modula moći će ući i u posebnu grupu na Facebooku na kojoj će im predavači odgovarati na pitanja.

Modul počinje u 14 i traje do 17 sati, a predavači su Mato Rajić i Marijan Palić. Na module se možete prijaviti klikom OVDJE.

19. travanj 2024 01:12