Konferencijske vijesti
StoryEditor

Investicijski forum Istre, Primorja i gorske Hrvatske 18. svibnja u Rijeci

12. Svibanj 2016.
Piše:
lider.media

Investicijski forum Istre, Primorja i gorske Hrvatske održat će se 18. svibnja 2016. s početkom u 9 sati, u Rijeci u prostorijama Županijske komore, na adresi Bulevar oslobođenja 23.

Sudionici će putem interaktivnih predavanja i primjera iz prakse doznati kako mogu sufinancirati svoje investicijske projekte, s kojim se poteškoćama poduzetnici (ne)uspješno nose prilikom pokretanja novih proizvodnih investicija, kako im predstavnici lokalne samouprave i javnih institucija mogu pomoći te kako svi zajedno možemo raditi na stvaranju dobre investicijske klime.

Na manifestaciji će se predstaviti projekt Lider invest – izbor najboljih velikih, srednjih i malih proizvodnih investicija u Hrvatskoj, koji poslovni tjednik Lider organizira u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom  i Bisnodeom.

Manifestaciju će svečano otvoriti glavni urednik Lidera Miodrag Šajatović, predsjednik Županijske komore Rijeke Vidoje Vujić i zamjenik gradonačelnika Rijeke Miroslav Matešić te zamjenik župana Primorsko-goranske županije Marko Boras Mandić, a projekt Lider invest predstavit će direktor Lider medije Željko Vukelić i predsjednik stručnog odbora Lider investa, profesor na Pravnom fakultetu u Zagrebu Mladen Vedriš. Gosti manifestacije su zastupnik Hrvatskoga sabora i predsjednik Odbora za gospodarstvo Domagoj Ivan Milošević, pomoćnik ministra regionalnoga razvoja i fondova EU Tomislav Jurendić, pomoćnik ravnatelja za investicije u Agenciji za investicije i konkurentnost Zdenko Lucić, direktor TTO Thermotechnika Radisav Drljević, direktor Topoinga Ivan Puškarić i mnogi drugi.

Na manifestaciji će se održati i dvije panel diskusije na temu Kako stvoriti poticajno okruženje za investicije i Kako pokrenuti novu proizvodnu investiciju – od ideje do realizacije.

Više o projektu doznajte na: https://lider.media/lider-invest-2016/

25. travanj 2024 13:23