Konferencijske vijesti
StoryEditor

Investicijski forum sjeverozapadne Hrvatske 25. travnja u Varaždinu

19. Travanj 2016.
Piše:
lider.media

Kako sufinancirati investicijske projekte, s kojim se poteškoćama poduzetnici nose prilikom pokretanja novih investicija, kako im predstavnici lokalne samouprave i javnih institucija mogu pomoći glavna su pitanja na koja ćemo odgovore dati na Investicijskom forumu sjeverozapadne Hrvatske koji se 25. travnja, u organizaciji Lidera, održava u Varaždinu.

Uz kratku analizu investicija u Hrvatskoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, na manifestaciji će se predstaviti projekt Lider invest – izbor najboljih velikih, srednjih i malih proizvodnih investicija u Hrvatskoj.

Misija projekta je prepoznavati i promicati investicije koje otvaraju nova radna mjesta, povećavaju izvoz i stvaraju dodanu vrijednost te primjerom i stečenim iskustvima jačaju povjerenje u institucionalne i pravne okvire potrebne za stvaranje pozitivnog ozračja koje će privući buduće ulagače. Više o projektu doznajte na: https://lider.media/lider-invest-2016/

Manifestaciju će svečano otvoriti predsjednik županijske komore Čedomil Cesarec,  a projekt Lider invest predstavit će glavni urednik tjednika Lider Miodrag Šajatović i član stručnog odbora te predsjednik Hrvatske udruge banaka Zdenko Adrović.

U Investicijskom forumu sjeverozapadne Hrvatske sudjeluju i sudac Vrhovnog suda Damir Kontrec,  varaždinski župan Predrag Štromar, gradonačelnik Varaždina Goran Habuš, direktor tvrtke CWS Boco Senko Judin, predsjednik Uprave tvrtke GUMIIMPEX-GRP Damir Kirić, direktor tvrtke Oprema uređaji Tomislav Cvetko i direktor Veterinarske stanice Varaždin Josip Križanić.

Forum će se održati u prostorijama Županijske komore Varaždin, na adresi Petra Preradovića 17, s početkom u 10 sati.  Registracija za sudjelovanje u Investicijskom forumu je obavezna, a kotizacije se ne naplaćuju.

19. travanj 2024 17:52