Konferencijske vijesti
StoryEditor

Jesu li hrvatski izvoznici iskoristili članstvo u EU?

01. Srpanj 2015.
Piše:
lider.media

Često pogrešno mislimo da je u Hrvatskoj lako raditi i ne moramo se dovoljno truditi, dok je na izvoznim tržištima potrebno upotrijebiti neke drugačije poslovne rezone. To je pogrešno i takve tvrtke nemaju budućnost niti u Hrvatskoj, niti na izvoznim tržištima – rekao je ususret 2. Liderovoj konferenciji o izvozu Ivan Topčić iz Tim kabela.

Konferencija će se održati 3. srpnja u prostorima FER-a, Unska ulica 3 s početkom u 9:30 sati, a otvorit će ju predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović. Osim Ivana Topčića,o neiskorištenom potencijalu Hrvatske govorit će i Zvonimir Mršić iz Podravke, Tomislav Mazal iz Đure Đakovića, Ilija Tokić iz tvrtke Tokić, Vlado Matijašić iz SAME DEUTZ-FAHR žetalica i Bernarda Cecelja iz tvrtke Bernarda.

Na Konferenciji će biti riječi i o tome kako umjesto pameti u glavama izvoziti pamet u inovativnim proizvodima. Ukazat ćemo na mogućnosti koje se nude uključivanjem u Obzor 2020, najveći okvirni program Europske unije za istraživanja i inovacije, koji ima proračun od gotovo 80 milijardi eura te na koji se način u taj program mogu i moraju uključiti i hrvatske tvrtke.

Više o konferenciji doznajte OVDJE.

24. travanj 2024 12:31