Konferencijske vijesti
StoryEditor

Kako održati obiteljski biznis?

12. Travanj 2013.
Piše:
lider.media

Kako održati obiteljski biznis u nepovoljnom gospodarskom okruženju ključna je tema ovogodišnje Liderove 5. međunarodne konferencije o obiteljskim tvrtkama koja se održava danas u Zagrebu u Hotelu Four Points by Sheraton Panorama.

Glavni gosti na konferenciji su Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta koji će predstaviti mogućnosti financiranja u sklopu ‘Poduzetničkog impulsa‘ te Ajit Singh – predsjednik Uprave ACG Worldwide, the Associated Capsules Group of Companies. Indijsku kompaniju sa više od 3000 zaposlenika koja je u obiteljskom vlasništvu, Ajit Singh uspješno vodi sa svojim bratom Jasjit Singhom. 

Njihovi savjeti i iskustva zasigurno će biti korisni sudionicima, koji su večinom članovi poduzetničkih obitelji iz Hrvatske u njihovoj borbi s današnjim poslovnim problemima, ali ih i inspirirati na nove poslovne pothvate. U programu sudjeluju i ‘domaći‘ obiteljski poduzetnici: Ivan Topčić, vlasnik tvrtke Tim Kabel, Jadranka Boban Pejić, vlasnica Biovege, Stipe Ćorluka, član poduzetniče obitelji koja u vlasništvu ima Ustanovu za zdravstvenu njegu ‘Ćorluka‘ te Matea Pirić, koja sudjeluje u radu uspješnog obiteljskog poduzeća Naftalina.Na konferenciji u organizaciji Lidera pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta  sudionici će moći doznati: kako i gdje pronaći svježi kapital, kako vlasnici obiteljski tvrtki iz Hrvatske i regije uspješno održavaju biznis unatoč udarima recesije te koje prilike i izazovi očekuju obiteljske tvrtke ulaskom u EU. Sudionici će ujedno doznati najnovije trendove u upravljanju obiteljskim tvrtkama te će moći iskoristiti konferenciju za raspravu i razmjenu vlastitih iskustava. Od predavača

Više informacija i program konferencije možete pronaći OVDJE

26. travanj 2024 12:50