Konferencijske vijesti
StoryEditor

Kako primijeniti novi Zakon o financijskom poslovanju

02. Listopad 2012.
Piše:
lider.media

Počela je provedba najvažnijeg zakona nove Vlade. Od 1. listopada u funkciji je novi Zakon o financijskom poslovanju koji pred poduzetnike postavlja nove uvjete poslovanja.

Kako primijeniti novi Zakon o financijsko poslovanju naziv je konferencije u organizaciji Lidera koja će sudionicima dati odgovore na pitanja oko novog zakona koja ih muče te ima pružiti savjete o efikasnoj primjeni.

Na konferenciji koja se održava 30. listopada 2012. u Hypo centru u Zagrebu sudjeluju predstavnici Ministarstva financija, Porezne uprave, državnih i privatnih financijskih institucija, poduzetnici, porezni i financijski stručnjaci. Kroz njihova predavanja prisutni će doznati: kako biti efikasan i uspješan u primjeni novog Zakona, kada i kako pokrenuti predstečajnu nagodbu, kako će se novi propisi odraziti na vašu tvrtku kao vjerovnika, ulogu banaka u novim uvjetima poslovanja. Osim predavanja pripremljene su i radionice na kojima će svi koji sudjeluju naučiti kako napisati prihvatljiv program restrukturiranja.

Više informacija o konferenciji i prijavama 

23. travanj 2024 19:50