Konferencijske vijesti
StoryEditor

Kako se žene odnose prema svojim kolegicama?

29. Studeni 2013.
Piše:
lider.media

Na Liderovoj konferenciji Žene u biznisu jedan od okruglih stolova s temom Žena je ženi... a bit će posvećen međusobnim odnosima žena.

U Hypo centru 5. prosinca napokon će poduzetnice i poslovne žene dati odgovor na vječno pitanja kako se žene odnose jedne prema drugima. 

Okupljene poduzetnice moći će iz prve ruke čuti razmišljanja kolumnistice Jelene Veljače koja ima isksutva u raznim poslovnim okruženjima. Sigurno će biti zanimljivo čuti  kakvo je stanje u svijetu kulture i filma, a oko toga će sigurno nešto imati za reći i Dubravka Vrgoč iz Zagrebačkog kazališta mladih. Iako je odvjetnička struka pretežno muška, sve je više i uspješnih odvjetnica. Natlija Lacmanović ubraja se u ovu skupinu, a koliko su joj pomogle kolegice u usponu i kakvi su odnosi na odvjetničkoj sceni ona najbolje zna. 

Kako je krenuti iz početka i osnovati svoju tvrtku zna Maja Enis, vlasnica izdavačke kuće Enco Book. Pogled s muške strane dat će Dren Žekić, koji je u svojoj bogatoj karijeri susreo s mnogo kolegica i njihovih problema. No i drugi okrugli stol sigurno će izazvati mnogo pozornosti s temom žene i inovativnost, dok će razgovori one on one u kojima će gošće biti Sanja Popović Pantić, Nela Sršen i Selma Prodanović pobudit zanimanja sa svojim primjerima. Također bit će to jedinstvena prilika za razgovor i razmjenu iskustva u pauzama između predavanja, te će za svaku sudionicu to biti zasigurno odlično iskustvo i prilika za stjecanje novih kontakata.

26. travanj 2024 20:09